Hypotheek oversluiten
Hypotheken

Besparen op je hypotheek

Kan je besparen op je hypotheek?

Ja, je kan besparen op je hypotheek. In veel gevallen, vooral als je lang geleden je hypotheek hebt afgesloten, kun je op je hypotheek besparen door hem over te sluiten. 

Besparen op je huidige hypotheek, kan dat?

Jaren geleden heb je jouw hypotheek waarschijnlijk goed geregeld naar de beschikbare mogelijkheden, maar door de sterke daling van de hypotheekrente kan het waarschijnlijk nu véél beter. Wanneer je je hypotheek oversluit naar een lagere rente kun je honderden of zelfs duizenden euro’s per jaar besparen. Ons advies is om eens te berekenen of het goedkoper kan. Het mooie is, je kunt het binnen één minuut eenvoudig zelf berekenen. Het is ook nog eens gratis! Probeer het maar eens met onze gratis hypotheek oversluiten bespaar calculator.

Wil jij álles weten over het oversluiten van de hypotheek? Bekijk dan onze complete hypotheek oversluiten gids!

Ik wil een hypotheek gaan afsluiten, hoe kan ik besparen?

Heb je nog geen eigen huis, maar wel plannen voor het kopen van een huis? Je hebt de aankoop perfect getimed. De huizenprijzen zijn sterk gestegen, maar de hypotheekrentes juist sterk gezakt. Kijk altijd naar een actueel overzicht met de laagste hypotheek standen om alle verschillende hypotheek aanbieders met elkaar te vergelijken. Het kiezen van een hypotheek doe je namelijk met beleid. De hypotheek bepaalt namelijk voor dertig jaar grotendeels jouw vaste lasten.

Besparen Op Je Hypotheek

Ga voor onafhankelijk, betaalbaar en passend advies. 

Wij bij Oversluiten.nl pleiten voor onafhankelijk advies, maar verliezen daarbij de hoogte van de kosten niet uit het oog! We helpen je graag zoeken naar de laagste maandlasten, maar daar stoppen we niet. We zorgen ook dat de advies- en bemiddelingskosten afgestemd zijn op jouw adviesbehoefte. Kies je nieuwe hypotheek en de adviseur daarom kritisch. Bij de gekende banken en hypotheekadviseurs, bemerken we regelmatig onverwachte hypotheekadvieskosten. Al die prachtige kantoren en de vele overhead kosten moeten natuurlijk betaald worden.  Richt je daarom eens op de kantoren die voornamelijk online werken.  Zo stemmen wij de advieskosten bij Oversluiten.nl af op jouw behoefte en de daadwerkelijke werkzaamheden. 

Vragen over besparen op je hypotheek?

Neem contact op

Lening aanvragen

Bereken de mogelijkheden

Overwaarde opnemen

Bereken de mogelijkheden