>Niet eenmalig – Altijd de laagste rente als klant bij Oversluiten.nl

Dat je flink kunt besparen bij ons door het oversluiten of afsluiten van je lening wist je waarschijnlijk al, maar we doen meer dan dat. Voor al onze klanten zetten we een stapje extra. Want als klant van Oversluiten.nl laten we jou weten zodra je wéér kunt besparen op de lening. Wat mag je van ons verwachten?

Kun je besparen op je lening? Wij zorgen ervoor dat het ook gelijk gebeurt. Te vaak horen wij dat Nederlanders met een lening jarenlang geen contact hebben gehad met de bank of hun adviseur. Dat kunnen wij ons niet voorstellen.

Wij weten als geen ander dat het regelen van je geldzaken altijd een momentopname is. In een paar maanden kan er veel veranderen, waardoor je waarschijnlijk niet meer de lening hebt die het beste bij jou past.

Hoe werken we bij Oversluiten.nl?

Wij zijn geen adviseurs die klanten verzamelen om ze vervolgens aan hun lot over te laten. Als de rente zakt, wil je daar toch ook van meeprofiteren? Wij nemen minimaal twee keer per jaar contact op met onze klanten. Tijdens een contactmoment bepalen we samen met jou of er aanpassingen noodzakelijk zijn en of dat je goedkoper kunt lenen. Daarnaast krijg je een mail van ons, iedere keer wanneer jij in aanmerking komt voor een renteverlaging of ruimere acceptatie.

Ons werk houdt niet op bij het afsluiten of oversluiten

Onze naam doet misschien vermoeden dat we volledig gericht zijn op het oversluiten van leningen, hypotheken en verzekeringen. Toch denken wij ook ná het oversluiten nog aan jou. Op het moment van oversluiten behaal je meestal wel een grote besparing, maar ook op een later moment bekijken we kosteloos of er ruimere acceptatieregels zijn voor een nieuwe lagere rente.

Gratis en in 10 minuten geregeld!

Het oversluiten van je lening is voor jou helemaal gratis, er zijn geen verborgen kosten. Ook betaal je geen kosten voor ons advies. Wij adviseren je hoe je jouw documenten voor de bank het beste kunt aanleveren, zodat het voor jou nog geen 10 minuten werk is. En wanneer de rente daalt, kun je weer kosteloos je lening oversluiten.

Een voorbeeld uit de praktijk

Zo ging in juni ging de rente van de goedkoopste lening van 3,7% naar 3,6%. Het maakt geen wereld van verschil, maar iedere euro is er weer één. Omdat we service garanderen hebben we, zoals we bij iedere renteverlaging doen, zelf onze klanten de mogelijkheid geboden om over te stappen naar de lagere rente. Een derde van onze klanten is afgelopen jaar op die manier overgestapt naar lagere maandlasten.

Kunnen de maandlasten verder omlaag dankzij de eigen woning?

Meedenken is ook verder kijken dan alleen de lening. Wist je dat huiseigenaren vaak goedkoper kunnen lenen? Als er een overwaarde in het huis zit, kijken we graag met onze klanten mee of nog lagere maandlasten mogelijk zijn. Wij helpen overigens ook bij het oversluiten van hypotheken. Misschien kunnen we een mooie combinatie maken. We kijken naar jouw lening en naar de hypotheek. Als je de lening in de hypotheek kan opnemen, bespaar je op de maandlasten door de lagere rente, op zowel je lening als je hypotheek. Twee vliegen in één klap.

Van huurwoning naar koopwoning?

Oversluiten.nl geeft ook advies voor het aankopen van woningen. Zo kan je ook bij je vertrouwde financieel adviseur terecht voor je nieuwe woning. We kunnen direct kijken of we (een deel van) de lening in de hypotheek op kunnen nemen, waardoor je direct gaat besparen op je maandlasten.

De lening afstemmen op nieuwe leendoelen

Een lening moet passen bij jou en jouw toekomstverwachtingen. Je moet bijvoorbeeld geen looptijd van 10 jaar kiezen voor een lening waarmee je een tweedehands auto koopt. Je leendoelen kunnen ook veranderen. Of je wilt versneld van je lening af omdat je in de toekomst een huis wilt kopen. Er zijn meerdere redenen om vaker per jaar jouw leningen tegen het licht te houden.

Pas je in een lagere risicocategorie?

Er is nog een manier om te besparen op de maandlasten. Door het dalen van de schulden op je naam kun je in een lagere risicocategorie vallen. Stel, we hebben voor jou 5 of 6 leningen samengevoegd in één goedkopere lening. In eerste instantie kun je door de bank bestempeld worden als een groot risico. De bank weet namelijk niet zeker of je de maandlasten financieel gaat trekken. Door een daling van de schulden, daalt ook het risico van de bank. Hierdoor kun je recht hebben op een lagere rente. Dit houden wij voor jou in de gaten.

Heb je vragen over jouw bespaarmogelijkheden?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt. Bel, mail of chat daarom met één van onze adviseurs om samen te bepalen waar voor jou de bespaarmogelijkheden liggen. Ook als je nog geen klant bij ons bent.

Onze specialisten denken graag met je mee

Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Bel met 040 – 2371234 of stuur een mailtje naar info@oversluiten.nl

Lening aanvragen

Bereken de mogelijkheden

Overwaarde opnemen

Bereken de mogelijkheden