Lening aanvragen

Mijn lening aanvragen
Hoeveel wil je lenen?
Netto inkomen
Zie uitkomst

Ik wil een lening aanvragen, hoe doe ik dat?

Online lening aanvragen

Bij Oversluiten.nl begrijpen we dat een lening aanvragen een grote stap is. Daarom maken we het proces voor jou zo helder en eenvoudig mogelijk. Wil je een persoonlijke lening aanvragen? Wij staan voor je klaar met duidelijke informatie en begeleiding. Met onze hulp vind je de lening die echt bij jou past, zonder onaangename verrassingen.

Het aanvragen van een lening bij Oversluiten.nl is simpel en gebruiksvriendelijk. Allereerst bepaal je het gewenste leenbedrag en de looptijd die je in gedachten hebt. Onze experts gaan daarna voor je aan de slag om de kredietverstrekker te selecteren die het beste bij jou past, op basis van de laagste rente. Met slechts enkele klikken kun je vervolgens de lening aanvragen. Ons team staat altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je door het proces heen te helpen. Neem vandaag nog contact op

3 voordelen van geld lenen via Oversluiten.nl

Lening-aanvragen

Begrijpelijk en eerlijk advies

Wij zijn een onafhankelijke partij. Dat betekent dat we geen belangen hebben bij verschillende banken of instanties. We zullen daarom altijd eerlijk advies geven. Wij zijn er niet om te verkopen. Wij zijn er om samen met jou een oplossing te vinden die écht bij jou past.

01
Lening-aanvragen

Team van specialisten

Oversluiten.nl heeft de beschikking over een team van specialisten in het vak. We kennen de geheimen van onze branche en weten precies waar jij rekening mee moet houden. We helpen je graag met het aanvragen van een lening, terwijl we met een professionele blik naar de markt kijken.

02
Snel-een-lening-aanvragen

Snel

Er zit soms veel haast achter een lening afsluiten. Dat begrijpen wij en daarom verloopt het proces bij Oversluiten.nl razendsnel. Met de kennis en expertise van onze experts, is het afsluiten van een lening in veel gevallen al binnen 24 uur gedaan.

03

Hoeveel kan ik lenen?

Je kunt de calculator hierboven gebruiken om een inschatting te maken van het maximale bedrag dat je kunt lenen en de bijbehorende kosten. Maar dat is pas het begin! Oversluiten.nl gaat vervolgens kosteloos en geheel vrijblijvend voor je aan de slag. We onderzoeken jouw specifieke situatie en sturen je een gratis offerte via e-mail. Door de goedkoopste aanbieders bij verschillende gespecialiseerde kredietverstrekkers te vergelijken, vinden we de lening die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Een lening aanvragen en afsluiten doe je liever niet alleen. Met ons persoonlijke advies kun jij vol vertrouwen je nieuwe lening afsluiten bij een betrouwbare kredietverstrekker.

Hoe hoog zijn mijn lasten?

Je kunt de vaste maandlasten van je lening snel achterhalen. Op je bankafschrift staat het bedrag dat je maandelijks aan je bank betaalt voor je lening(en) of krediet(en). Het is verstandig om per lening inzichtelijk te maken wat je maandlasten zijn. Zoals al eerder vermeld is dit niet alleen een reguliere lening of krediet bij je doorlopende bank. Vergeet niet: leningen buiten je huisbank, postorderkredieten, roodstand bij je bank, creditcards, een auto krediet, koop of afbetalingen, flitskredieten.

Vervolgens kun je eenvoudig je totale lening maandlasten berekenen door alles bij elkaar op te tellen. Het bedrag dat je maandelijks aan de bank betaalt bestaat voor een gedeelte uit rente en voor een gedeelte uit aflossing van je lening of krediet. Hoeveel rente je betaalt over je lening of krediet staat in het contract dat je aan het begin van de looptijd hebt afgesproken. De verhouding tussen rente en aflossing verschilt in elke situatie. Voor een doorlopend krediet vind je deze verhouding in je maandoverzicht van de bank. Voor een persoonlijke lening kun je deze maandelijkse verhouding niet zelf inzien, omdat je slechts een jaaroverzicht van je bank krijgt.

Hoe werkt het lening percentage?

Wanneer je het internet afspeurt, op zoek naar de juiste bank, zie je vaak veelbelovende rente percentages. Deze percentages zijn echter niet geheel representatief. Een bank laat namelijk het rentepercentage zien voor iemand in een perfecte situatie. Niet veel mensen vallen binnen deze situatie, waardoor het percentage hoger blijkt te zijn dan je vooraf dacht. We willen je daarom waarschuwen, zodat je niet voor onverhoopte verrassingen komt te staan wanneer je geld leent. Een vastgesteld percentage kunnen we je niet geven. Wat we wel kunnen doen is samen met jou op zoek gaan naar een goede bank, zodat jij met een gerust hart een lening afsluit.

Kan je lenen als?

Als ZZP'er?

Als ZZP'er?

Ja, je kunt een persoonlijke lening aanvragen als ZZP’er, maar hier hangen wel strenge voorwaarden aan vast. Je kunt alleen een persoonlijke lening aanvragen als ZZP’er, als je minimaal over drie afgesloten jaren de jaarcijfers kunt leveren. Ben je korter dan drie jaar actief? Dan wordt je bij de voordeur van de bank al afgewezen. Hier hebben banken (volgens eigen zeggen) een onderbouwde reden voor.

Ongeveer 40% van de startende bedrijven haalt het vijfjarig jubileum niet. Door de coronacrisis worden de cijfers waarschijnlijk nog slechter. Met goede cijfers over drie boekjaren is een lening wél mogelijk. Let wel goed op, dit is niet de enige voorwaarde waar je aan moet voldoen als ZZP’er. Daarom leggen wij je hier uit waar je nog meer aan moet voldoen.

Als uitzendkracht?

Als uitzendkracht?

Als uitzendkracht kan je niet altijd een nieuwe lening aanvragen. De belangrijkste factor is welke fase van uitzendkracht je bent. De fase waar je in zit is afhankelijk van de duur van het contract wat jij hebt met het uitzendbureau waar jij werkzaam bij bent. Uitzendkrachten die in fase A zitten kunnen geen lening afsluiten. Uitzendkrachten die in fase B en fase C zitten, kunnen wel een lening aanvragen. Voor meer informatie over de opties wat betreft het afsluiten van een lening als uitzendkracht, kun je terecht bij dit artikel.

Kan je lenen met?

Met een tijdelijk contract?

Met een tijdelijk contract?

Ja, je kan een lening aanvragen met een tijdelijk contract. Vroeger was het heel moeilijk om geld te kunnen lenen als je geen vast contract had, maar tegenwoordig hebben steeds minder mensen een vast contract. Banken zijn daardoor flexibeler zijn geworden. Je kunt tegenwoordig vaak probleemloos geld lenen met een tijdelijk contract. Voor meer informatie en alle opties wat betreft het geld lenen met een tijdelijk contract, kun je terecht bij dit artikel.

Zonder vast contract?

Zonder vast contract?

Ja, je een lening aanvragen zonder vast contract, maar je komt wel minder snel in aanmerking voor een lening. Hier hangen namelijk strenge voorwaarden aan vast. Je kan kiezen uit een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Hierbij is een persoonlijke lening de goedkoopste optie. Je hebt dan een standaard looptijd en vaste kosten. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent, voordat je de lening afsluit. Je kan dus een lening aanvragen zonder vast contract als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Voor meer informatie over deze voorwaarden, kun je terecht bij dit artikel.

Heb je wel een vast contract? Dan zit je helemaal goed. Banken en geldverstrekkers lenen het liefst geld uit aan mensen met een vast contract. Ze hebben er vertrouwen in dat iemand met een vast contract de lasten van zijn of haar lening kan dragen.

Met een uitkering?

Met een uitkering?

Ja, je kunt geld lenen met een uitkering, maar niet zomaar. Er hangen veel factoren vast aan de vraag of je geld kan lenen met een uitkering. Bij banken krijg je vaak te maken met hoge rente en een laag leenbedrag, om risico’s te beperken. Als je partner een vast inkomen heeft, helpt dit voor je lening. Geld lenen met een bijstandsuitkering, WW of ZW via het UWV is helaas niet mogelijk. Je kan wel geld lenen met een IVA, WAO, WGA ( mits 2e contractant met vast inkomen), Wajong ( mits 2e contractant met vast inkomen), PensioenAOW

ANWuitkering, als je aan de voorwaarden voldoet. Voor meer informatie over deze voorwaarden, kun je terecht bij dit artikel.

Met een BKR registratie

Met een BKR registratie

Het korte antwoord is “ja”, je kunt een lening aanvragen en afsluiten met een BKR-registratie. Je mag alleen geen negatieve BKR-registratie hebben.

Wanneer heb je een BKR-registratie:

Een BKR-registratie krijg je wanneer je meer dan €250 leent en het krediet langer dan één maand loopt. Ook wanneer je een zakelijk krediet van meer dan €1000 hebt, waarvoor je persoonlijk aansprakelijk bent, wordt het krediet geregistreerd.

Wat hoort niet bij een BKR-registratie:

Een hypotheek voor je eigen woonhuis wordt niet doorgegeven. tenzij je achterloopt met de betalingen van je hypotheek. Verder worden een studieschuld of een lening van vrienden of familie niet BKR-geregistreerd.

Wanneer heb je een negatieve BKR-registratie:

Je hebt een negatieve BKR-registratie als je problemen hebt gehad met het betalen van een lening of krediet. Een negatieve registratie kan wel invloed hebben op je toekomstige kredietaanvragen, waardoor het moeilijker wordt om een lening of krediet te krijgen. Het is verstandig om eerst van je negatieve BKR-registratie aan te pakken.

Rentepercentages

Rentepercentages

In de huidige dynamische financiële markt zijn de rentepercentages voor leningen voortdurend in beweging. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke lening, een hypotheek, of een zakelijke lening, het is cruciaal om op de hoogte te blijven van de meest actuele rentetarieven om de beste deal te vinden. Actuele rentestanden kan je hier vinden. Onlangs veranderen deze continue, hierom helpen de experts van Oversluiten.nl met het vinden van de juiste lening voor jouw situatie. Zo werkt Oversluiten.nl met 50+ geldverstrekkers, zodat wij jou de beste leningsmogelijkheid kunnen aanbieden, met de laagste rente. Samen met Oversluiten.nl zet je de eerste stap naar een financieel voordeligere toekomst. Neem nu contact op met één van onze experts.

Wij bieden een uitgebreide vergelijking van de nieuwste rentepercentages, zodat je slim kunt lenen en besparen op je volgende lening. Begin vandaag nog met het vergelijken van de rentetarieven en zet de eerste stap naar een financieel voordeligere toekomst.

Meest complete aanbod Veilig & verantwoord geld lenen Meer dan 20 jaar ervaring

Waar moet je op letten bij een lening afsluiten?

Bij het afsluiten van een lening moet je goed opletten. Je wil namelijk een lening gebaseerd op de juiste gegevens. Een aangevraagde lening kan de bank afwijzen als er onjuistheden in staan. Wij kijken naar jouw financiële situatie, aangeleverde documenten en controleren waar jij de goedkoopste lening kunt aanvragen. Wij regelen jouw gehele aanvraag en zorgen dat de kredietverstrekker akkoord is voor de beste lening.

Snel en online geregeld

Het online aanvragen van een lening is steeds populairder geworden. Als je een lening aanvraagt, is het essentieel om rekening te houden met het jaarlijks kostenpercentage (JKP), wat een overzicht geeft van alle kosten verbonden aan de lening op jaarbasis en de vaste looptijd van de lening, omdat dit bepaalt over welke periode je de lening terugbetaalt. Een online lening aanvragen is snel en biedt het gemak om vanuit huis een krediet aan te vragen.

Toch is het belangrijk dat de lening past bij jouw financiële situatie. Als je al een andere lening hebt, is het raadzaam om de voorwaarden van beide leningen zorgvuldig te vergelijken. Daarnaast is het cruciaal om te zorgen dat je leningaanvraag voldoet aan de richtlijnen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om te verzekeren dat je een verantwoorde keuze maakt. In deze grote online wereld is het van groot belang om zorgvuldig te overwegen voordat je snel of een grote een lening aanvraagt. Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts!

Wanneer wordt een lening geweigerd?

Er zijn verschillende redenen waarom een bank kan besluiten om een leningaanvraag af te wijzen. Denk bijvoorbeeld aan een te laag inkomen, een negatieve BKR registratie of verplichtingen zoals alimentatie. Een negatieve BKR registratie betekent dat je je leningen niet tijdig hebt aflost,. Dit resulteert in een negatieve notering bij het BKR (bureau krediet registratie), waar alle consumptieve kredieten worden geregistreerd. Dit gaat om zaken als persoonlijke leningen, doorlopende kredieten, maar ook autoleases, creditcards en recentelijk telefoonabonnementen met een nieuwe telefoon. Wil je er meer informatie over waarom leningen kunnen worden geweigerd? Lees dan dit artikel.

Vragen? Neem contact op met
een van onze experts

Wil jij graag een lening aanvragen, maar word je graag voorzien van advies? Begrijpelijk. Bij het aanvragen van een lening komt heel wat kijken. Onze specialisten helpen je graag met professioneel advies op maat. Neem daarom vandaag nog contact op met ons. Een lening aanvragen doe je gemakkelijk met behulp van onze experts.

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*