Over Oversluiten.nl

financiële ontzorging

Dé onafhankelijke expert

Als dé onafhankelijke expert op het gebied van hypotheken, leningen en verzekeringen, zetten we bij Oversluiten.nl alles op alles om jou financieel te ontzorgen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we niet alleen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, maar ook een diepgeworteld begrip van wat onze klanten nodig hebben. We analyseren jouw huidige financiële situatie, ontdekken de beste mogelijkheden en zorgen dat je maximaal voordeel haalt uit de kansen die er liggen. Onze missie? Samen geld vrijmaken, voor jou.

Onze aanpak is eenvoudig

  • We bekijken zorgvuldig je financiële situatie om alle besparingsmogelijkheden te ontdekken.
  • We tonen je hoe je je maandlasten kunt minimaliseren en hoe je eventuele overwaarde optimaal kunt benutten.

Onze diensten zijn transparant en toegankelijk. Je ontvangt van ons heldere en vrijblijvende adviezen zonder verborgen kosten. En bij hypotheekaanvragen? Als het ons niet lukt om je hypotheek rond te krijgen, betaal je ons niets. Dat is onze no-cure, no-pay belofte.

verhalen van onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Van stress naar succes: Anneke bespaart €437 per maand dankzij Oversluiten.nl

Ik zit vaak in Duitsland maar mijn huis staat in Almere. Dus ja, wat doe je dan met je hypotheek? Via Facebook kwam ik terecht bij Oversluiten.nl. Ik had al snel een fijn gesprek met Erik van Haaster. Hij legde meteen uit hoe het zat: no cure, no pay, dus geen gedoe. Mijn situatie was best ingewikkeld door mijn BKR-meldingen, maar Erik en zijn team hadden er vertrouwen in. En ze hebben het voor elkaar gekregen! Mijn leningen zijn opgenomen in mijn nieuwe hypotheek en ik bespaar nu elke maand €437. Echt top geregeld, ik ben er nog steeds hartstikke blij mee. Oversluiten.nl, echt een aanrader!

Overwaarde opnemen voor onze dochters

“We hebben onlangs de hulp van Oversluiten.nl ingeschakeld om een deel van onze overwaarde op te nemen voor de aankoop van een huis voor onze kinderen. Ze hebben alles voor ons geregeld, zelfs buiten kantooruren. Dankzij hun inzet en deskundigheid kan onze oudste dochter nu ook een eigen huis kopen. We zijn zeer tevreden over hun service en bevelen hen van harte aan.”

Overwaarde benut om langer zelfstandig te blijven wonen

“Dankzij Oversluiten.nl hebben we de overwaarde van ons huis kunnen aanspreken om belangrijke aanpassingen te doen. Nu hebben we een traplift en een vernieuwde badkamer, waardoor we hier langer zelfstandig en comfortabel kunnen blijven wonen. We zijn ontzettend tevreden over de service en advisering van Oversluiten.nl!”

Van droom naar realiteit: een appartement op Tenerife

“Ik droomde al jaren van een appartement op Tenerife. Na een mondeling akkoord voor een prachtig appartement, moest ik nog de financiering regelen. Via Oversluiten.nl kreeg ik deskundig advies over het benutten van mijn overwaarde. Jochem liet mij de mogelijkheden zien en Erik Vleeshouwers heeft alles perfect met de bank en de notaris geregeld. Hun inzet was geweldig en heeft mijn droom waargemaakt. Een grote dank aan Jochem en Erik, en ik raad Oversluiten.nl ten zeerste aan!”

Een nieuwe badkamer en keuken dankzij Oversluiten.nl

“We wilden heel graag onze badkamer en keuken verbouwen. Bij een andere partij kregen we vrij snel te horen dat dit niet mogelijk was. Oversluiten.nl, die in het verleden al iets voor ons had geregeld, wilde er ook nog naar kijken. En ja hoor, we konden starten met verbouwen. Bij elke stap hebben ze ons bijgestaan. Financieel zijn we erop vooruitgegaan en we zijn nu de trotse eigenaren van een prachtige badkamer en keuken. We zouden Oversluiten.nl aan iedereen aanraden!”

Met Oversluiten.nl van overwaarde naar Arubaans geluk

“Vanaf ons eerste contact met Oversluiten.nl voelden we ons volkomen op ons gemak, een gevoel dat consistent bleef dankzij hun ongeëvenaarde professionaliteit. Wat echt indruk maakte, was het doorzettingsvermogen van het team. Zelfs op momenten van twijfel gaven ze niet op en zorgden voor een soepel proces. Dankzij hun harde werk konden we niet alleen onze hypotheek oversluiten maar ook overwaarde vrijmaken, wat ons financieel een grote stap vooruit heeft geholpen en ons zelfs in staat stelde om een prachtig stukje paradijs op Aruba te kopen. Hartelijk dank aan het hele team voor hun onvermoeibare inzet en expertise; ze hebben bewezen een partner te zijn waarop je kunt vertrouwen.”

Altijd bereikbaar,
waar en wanneer jij dat wilt

Omdat het leven niet beperkt is tot kantoortijden, zijn wij dat ook niet. Of je nu vragen hebt in de avond, tijdens het weekend of zelfs tijdens je lunchpauze, onze adviseurs staan voor je klaar. Je kunt altijd op ons rekenen, of je ons nu online benadert, via WhatsApp contact zoekt, telefonisch belt, of liever op locatie een afspraak maakt.

Zodra je deel uitmaakt van de Oversluiten.nl-familie, blijven we actief op zoek naar kansen om je huidige situatie voordeliger te maken. We zorgen ervoor dat je altijd profiteert van de laagste mogelijke rente in jouw situatie. Want jouw financiële welzijn, daar draait het bij ons om.

Wij zijn oversluiten.nl

Maak kennis met ons team

Valentyn van Haaster Verzekeringsadviseur
Fabian Bollerman Office manager
Erik Vleeshouwers Financieel adviseur
Jochem van Bijsterveld Hypotheekadviseur
Danny Feijen Kredietadviseur
Robin de Jong Kredietadviseur
Wesley van den Berg Online marketeer
Geronimo Schuurman Hypotheekadviseur
Babbelott van Haaster Hypotheekadviseur
Raymond Roumans Hypotheekadviseur
Lio Hoofd Knuffelzaken
Luka van Hout Hypotheekadviseur
Daan Lindhout Commercieel medewerker binnendienst
Ruben Koldenhof Commercieel medewerker binnendienst
Bob van Zuydam Online marketeer
Elyes Dakhlaoui Operationeel teamleider
Sidney van Tuijl Verzekeringsadviseur
Thijs van Haaster Commercieel medewerker binnendienst
John Vennix Commercieel directeur
Yousif Al-Anany Commercieel medewerker binnendienst
Indy de Jong Adminstratief medewerker
Kinderfonds-logo-online-variant-08

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*