Zakelijke lening aanvragen

Ik wil een zakelijke lening aanvragen, hoe doe ik dat?

Heb je kapitaal nodig om je bedrijfsdoelen te realiseren? Een zakelijke lening via Oversluiten.nl biedt je een solide financiële basis om grote stappen te zetten. Met een zakelijke lening ontvang je een vooraf bepaald geldbedrag direct op je rekening, perfect voor substantiële investeringen zoals het aanschaffen van apparatuur of het renoveren van je bedrijfsruimte. Het terugbetalen is transparant en haalbaar; je betaalt een vast bedrag terug in termijnen die passen bij jouw financiële situatie, bestaande uit een deel rente en een deel aflossing. Geen verborgen kosten, geen verrassingen. Het aanvraagproces? Simpel en snel, volledig online. Met slechts het invullen van het contactformulier zet je al grote stappen naar de groei van je onderneming. Bij Oversluiten.nl maken we de weg naar een bedrijfslening makkelijker dan je denkt.

3 stappen naar een zakelijke lening

Zakelijke aanvraag indienen

Aanvraag indienen

Bezoek de zakelijke sectie op onze website en vul het beknopte aanvraagformulier in, of stuur een e-mail met een uitleg van je situatie en de benodigde documenten naar info@oversluiten.nl. Na het ontvangen van je aanvraag, zal onze behandelaar een QuickScan uitvoeren om de haalbaarheid en de mogelijke opties te beoordelen. Bij Oversluiten.nl begrijpen we dat elk verzoek uniek is en maatwerk vereist. De doorlooptijd van je aanvraag kan variëren, afhankelijk van de complexiteit en het type financiering dat je nodig hebt. We waarderen je geduld en streven ernaar om je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

01
zakelijke lening

Persoonlijk contact

Na de Quickscan neemt onze behandelaar zo snel mogelijk contact met je op om de resultaten te bespreken. Samen verkennen we de mogelijkheden en bepalen we de beste route voorwaarts. De uitkomst van de Quickscan helpt ons ook om de kostenstructuur te bepalen. Bij Oversluiten.nl zijn we transparant over onze tarieven. We leggen alle kosten, waaronder eventuele start- en succesvergoedingen, vooraf vast in een Overeenkomst Bemiddelingsvergoeding zodat er duidelijkheid is voor alle betrokken partijen.

02
zakelijke-lening-aangevraagd

Actie ondernemen

Met de getekende Overeenkomst Bemiddelingsvergoeding gaan we direct aan de slag om je aanvraag te plaatsen bij onze vertrouwde partners, waar we de grootste kans op succes zien. Indien nodig, zoeken we alternatieve oplossingen om ervoor te zorgen dat we aan je behoeften voldoen. Jouw succes en tevredenheid zijn onze prioriteit. Mocht een aanvraag niet haalbaar zijn, weet dan dat we alles in het werk hebben gesteld voordat we deze conclusie trekken. Bij Oversluiten.nl zijn we toegewijd aan het vinden van oplossingen die je bedrijf helpen groeien.

03
Meest complete aanbod Veilig & verantwoord geld lenen Meer dan 20 jaar ervaring

Waar moet je op letten bij een zakelijke lening?

Het aanvragen van een zakelijke lening bij Oversluiten.nl markeert het begin van een nieuwe groeifase voor je onderneming. Het juiste leningsbedrag bepalen is daarbij stap één, of het nu gaat om het aankopen van nieuwe apparatuur of het renoveren van je bedrijfspand. Vervolgens is het zaak een aflossingsschema op te stellen dat in harmonie is met de cashflow van je bedrijf, zodat de afbetalingen beheersbaar blijven. Ook de afsluitkosten, vaak een percentage van het leenbedrag, verdienen aandacht in je financiële planning. Het lenen van een bedrag dat precies past bij je behoefte helpt onnodige kosten te vermijden. De looptijd van de lening moet aansluiten bij de financiële planning van je bedrijf, zodat je met vertrouwen kunt investeren in de toekomst. Een helder aanvraagproces en de juiste documentatie zijn de sleutel tot een vlotte afhandeling en een grotere kans op goedkeuring. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ondersteuning op maat,

Persoonlijke aandacht en gedegen analyses

Bij Oversluiten.nl is het aanvragen van een zakelijke lening meer dan een online formulier. Het begint met een eenvoudige online aanmelding waarbij je aangeeft hoeveel je wilt lenen en waarvoor. Vervolgens duiken onze financiële experts in je zakelijke banktransacties en kunnen ze aanvullende documenten vragen voor een grondige analyse. Na deze analyse volgt een persoonlijk gesprek om een op maat gemaakt aanbod te bespreken. Met dit zorgvuldige proces zorgen we ervoor dat de lening aansluit bij je bedrijfsbehoeften. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde uitleg en persoonlijk advies.

Wanneer wordt een lening geweigerd?

Een zakelijke lening kan worden geweigerd om verschillende redenen, waaronder een lage kredietwaardigheid, onvoldoende cashflow, een nieuw of onstabiel bedrijf, gebrek aan onderpand, of een slecht bedrijfsplan. Het is belangrijk om je financiën en bedrijfsplan op orde te hebben, en te zorgen voor een sterke aanvraag om de kans op goedkeuring te vergroten. Bij Oversluiten.nl kunnen we je helpen om je aanvraag te versterken en de juiste leningsopties voor je bedrijf te vinden. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ondersteuning.

Hoe werkt het lening percentage?

Bij het zoeken naar een geschikte financier voor je zakelijke lening kom je verschillende rentepercentages tegen. Echter, deze percentages zijn vaak gebaseerd op ideale omstandigheden, en kunnen verschillen per situatie. Bij Oversluiten.nl gaan we transparant te werk. Hoewel een exact percentage vooraf lastig te geven is, begeleiden we je naar een passende financier, rekening houdend met jouw bedrijfssituatie. Zo krijg je een realistisch beeld van het rentepercentage en kun je weloverwogen een lening afsluiten die je bedrijf vooruit helpt. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor een gunstige zakelijke lening.

Hoe hoog zijn mijn lasten?

Het inzichtelijk maken van je vaste maandlasten voor een zakelijke lening is snel gedaan. Op je bankafschrift vind je het bedrag dat je maandelijks betaalt voor je zakelijke lening(en) of krediet(en). Het is verstandig om per lening duidelijk te hebben wat je maandlasten zijn. Dit kunnen reguliere zakelijke leningen zijn, maar ook andere financieringsvormen zoals een zakelijk krediet, leasing of factoring.

Je totale maandlasten bereken je eenvoudig door alle kosten bij elkaar op te tellen. Het maandbedrag bestaat uit een gedeelte rente en een gedeelte aflossing. De exacte verhouding tussen rente en aflossing en de bedragen vind je terug in het contract dat je hebt afgesloten aan het begin van de looptijd. Voor een gedetailleerd inzicht en professioneel advies omtrent je zakelijke leningen en de bijbehorende maandlasten, kun je altijd contact opnemen met Oversluiten.nl.

Wij beantwoorden ze voor je

Veelgestelde vragen over zakelijke leningen

In welke zakelijke leningen bemiddelt Oversluiten.nl?

In welke zakelijke leningen bemiddelt Oversluiten.nl?

Om niet tot een onuitputtelijke lijst te komen, onderstaand de meest voorkomende leenvormen zakelijk bij Oversluiten.nl:

 • Rekening Courant
 • Financial Lease
 • Operational Lease
 • Zakelijk krediet (vaste looptijd en rente)
 • Hypotheek zakelijk pand eigen gebruik
 • Hypotheek zakelijk pand voor verhuur
 • Voorfinancieren BTW
 • Factoring

Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor de behandeling van een zakelijke lening?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor de behandeling van een zakelijke lening?

De doorlooptijd van een zakelijke lening via Oversluiten.nl varieert van 3 dagen tot 3 maanden. Een Financial Lease voor een auto kan in theorie binnen 3 dagen worden afgerond, terwijl een complexer hypotheekdossier enkele maanden in beslag kan nemen. Onze experts staan klaar om je door elk stadium van het proces te begeleiden, zodat je zo snel mogelijk de financiering krijgt die je nodig hebt.

Hoe kan ik een aanvraag voor een zakelijke lening indienen?

Hoe kan ik een aanvraag voor een zakelijke lening indienen?

Het aanvragen van een zakelijke lening bij Oversluiten.nl is simpel en efficiënt. Vul gewoon ons contactformulier in met de nodige gegevens en we nemen spoedig contact met je op om de beste oplossingen te bespreken. Ons team staat klaar om je te begeleiden naar een lening die past bij jouw bedrijfsambities. Je bent slechts één formulier verwijderd van de financiële steun die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

 

Welke basis gegevens zijn nodig om een zakelijke aanvraag te kunnen doen?

Welke basis gegevens zijn nodig om een zakelijke aanvraag te kunnen doen?

Om een zakelijke lening aan te vragen via Oversluiten.nl, hebben we enkele basisgegevens nodig:

 • Uittreksel van de Kamer van Koophandel.
 • Balans en Verlies & Winstrekening (laatste 3 boekjaren) met toelichting.
 • Recentste IB-aangiften (voor eenmanszaken of vennootschappen).
 • Privéadres van de ondernemer (indien niet vermeld in KvK).
 • Individuele emailadressen en telefoonnummers van alle tekenbevoegden.
 • Taxatierapport (voor hypotheekvragen).
 • Bankmutaties van de afgelopen 15 maanden in MT-940 formaat (voor rekening-courant aanvragen).

Met deze gegevens kunnen we je aanvraag nauwkeurig beoordelen en je voorzien van de beste financieringsopties. Neem contact op om het proces te starten.

kredietadviseur zakelijk

Vrijblijvend adviesgesprek?

We gaan graag met je in gesprek en vertellen je meer.
Wij vergelijken 50+ geldverstrekkers op rentes en voorwaarden
Maatwerk voor jouw bedrijf

Hoeveel kan ik lenen?

Het bepalen van het juiste leenbedrag voor jouw bedrijf is cruciaal en wij bij Oversluiten.nl zijn hier om je te helpen. In plaats van een eenvoudige calculator, bieden we een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat je het juiste bedrag leent dat past bij de behoeften en capaciteiten van jouw bedrijf.

Persoonlijke beoordeling
In plaats van een algemene calculator, bieden we een persoonlijke beoordeling van jouw zakelijke financiën. Dit stelt ons in staat om een duidelijker beeld te krijgen van hoeveel je veilig kunt lenen en wat de terugbetalingsvoorwaarden zouden zijn.

Vergelijking van aanbieders
Wij vergelijken voor jou de aanbiedingen van verschillende kredietverstrekkers om ervoor te zorgen dat je de beste voorwaarden krijgt. Dit omvat het vinden van de laagste rentetarieven en de meest flexibele terugbetalingsvoorwaarden.

Op maat gemaakte offerte
Op basis van onze beoordeling, sturen we je een op maat gemaakte offerte. Deze offerte is volledig afgestemd op jouw bedrijfssituatie en de financiële doelen die je hebt gesteld.

Transparantie en ondersteuning
We zorgen voor volledige transparantie in het proces en bieden ondersteuning bij elke stap. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je comfortabel en geïnformeerd bent over de lening die je afsluit.

Met Oversluiten.nl krijg je meer dan alleen een lening; je krijgt een financiële partner die begrijpt wat er nodig is om een bedrijf te laten groeien. Jouw succes is ons succes. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een sterkere financiële toekomst voor jouw bedrijf.

Erkend financieel adviseur

Bij Oversluiten.nl brengen we meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector samen met de expertise van onze kredietadviseurs. Elk lid van ons team is toegewijd aan het begeleiden van ondernemers bij het verkrijgen van een zakelijke lening. Onze missie is om uitmuntend advies te leveren en je te assisteren bij het maken van de juiste financiële beslissingen. Hierdoor kun je met vertrouwen en gemoedsrust de juiste financiële stappen zetten wanneer het gaat om het financieren van je bedrijfsambities.

Vragen? Neem contact op met
een van onze experts

Wil jij graag een lening aanvragen, maar word je graag voorzien van advies? Begrijpelijk. Bij het aanvragen van een lening komt heel wat kijken. Onze specialisten helpen je graag met professioneel advies op maat. Neem daarom vandaag nog contact op met ons. Een lening aanvragen doe je gemakkelijk met behulp van onze experts.

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*