Gezamenlijke lening

Gezamenlijke lening berekenen
Netto inkomen
Netto inkomen partner
Zie uitkomst
Oversluiten.nl

Wat is een gezamenlijke lening

Denk je er samen met je partner aan om een grote investering te doen, zoals een huis verbouwen of een droomreis te maken? Een gezamenlijke lening kan dan een geschikte oplossing bieden. Exclusief voor samenwonende stellen biedt een gezamenlijke lening de mogelijkheid om samen een financiële sprong te wagen, met vaak gunstigere leenvoorwaarden en de mogelijkheid om een hoger bedrag te lenen. Op deze ontdek je alles wat je moet weten over het veilig en verantwoord afsluiten van een lening met je levenspartner. Lees verder om te begrijpen hoe het werkt, wat de voor- en nadelen zijn, en hoe je de beste keuze maakt voor jullie financiële toekomst.

Samen naar een betere financiële toekomst

Waarom een gezamenlijke lening bij Oversluiten.nl?

Nooit kosten zonder resultaat

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Als je niet bespaart, betaal je ons ook niet. Het in kaart brengen van je financiële situatie is altijd gratis en zonder verplichtingen.

Altijd-het-beste-advies
Altijd het beste advies

Wij combineren digitaal advies met een persoonlijke touch. Onze adviseurs zijn flexibel en staan ook in de avonden en weekenden voor je klaar. Jouw gemak en vertrouwen zijn onze prioriteit.

Altijd de laagste rente

Als onafhankelijk erkend adviseur houden we de rentestanden scherp in de gaten. We geven je direct een seintje als jouw rente omlaag kan, zodat je nooit te veel betaalt.

Fabian-financieel-adviseur

Vrijblijvend adviesgesprek?

We gaan graag met je in gesprek en vertellen je meer.

De 3 stappen voor het aanvragen van een gezamenlijke lening

Berekenen

Bereken hoeveel jullie kunnen lenen

Start met onze eenvoudige rekentool om snel te ontdekken hoeveel jullie kunnen lenen. Het is zo gebeurd en volledig vrijblijvend!

01
Mail-voorstel

Bekijk jullie persoonlijke schatting

Bekijk de schatting en krijg inzicht in je maandlasten, looptijd en rentepercentage. Geen verrassingen, alleen heldere informatie.

02
Bel-met-een-van-onze-adviseurs

Advies op maat

Plan een vrijblijvend telefoongesprek met een van onze ervaren adviseurs bij Oversluiten.nl. We begeleiden jullie naar de lening die écht bij jullie past.

03

Wij willen een gezamenlijke lening aanvragen, hoe doen wij dat?

Een gezamenlijke lening kan het perfecte hulpmiddel zijn om als koppel jullie financiële doelen te bereiken. Bij Oversluiten.nl zetten we ons in om deze belangrijke stap zo doordacht en soepel mogelijk te laten verlopen. Samen nemen we jullie financiële situatie door en adviseren we over een leenbedrag en looptijd die jullie als stel het beste past. Dankzij onze rekentool krijgen jullie vervolgens een duidelijk beeld van welke kredietverstrekkers aan jullie eisen voldoen.

Na het maken van een weloverwogen keuze, is jullie aanvraag in slechts enkele klikken voltooid. En als er onderweg vragen opkomen, zijn onze deskundige adviseurs beschikbaar om jullie bij te staan. Zo kunnen jullie met een gerust hart die belangrijke financiële stap zetten.

Hoeveel kunnen wij lenen?

De vraag “Hoeveel kunnen we samen lenen?” is vaak het startpunt als jullie overwegen een gezamenlijke lening af te sluiten. Onze calculator geeft een eerste indicatie van jullie leencapaciteit en de eventuele bijkomende kosten. Maar een gezamenlijke lening gaat verder dan alleen de cijfers; het gaat ook om jullie gedeelde financiële doelen en verantwoordelijkheden. Daarom nemen we de tijd om jullie situatie grondig te analyseren.

Helemaal kosteloos en vrijblijvend stellen we een offerte op die we naar jullie e-mailadres versturen. We vergelijken de meest geschikte aanbieders, zodat jullie een lening vinden die naadloos aansluit bij jullie behoeften. Gewapend met deze kennis kunnen jullie met volledig vertrouwen de juiste keuze maken voor jullie gezamenlijke lening.

Hoe werkt het lening percentage?

Als jullie online op zoek gaan naar een geschikte kredietverstrekker, komen jullie ongetwijfeld tal van aantrekkelijke rentepercentages tegen. Houd er echter rekening mee dat deze percentages vaak de beste-case scenario’s vertegenwoordigen en niet noodzakelijkerwijs van toepassing zijn op jullie specifieke situatie. In de praktijk kan de rente daardoor hoger uitvallen dan in eerste instantie leek. We willen jullie graag voor dit soort verrassingen behoeden. Hoewel we geen vast rentepercentage kunnen garanderen, helpen we jullie graag in de zoektocht naar een betrouwbare kredietverstrekker. Zo kunnen jullie met vertrouwen een gezamenlijke lening aangaan.

Waarvoor kun je een gezamenlijke lening afsluiten?

Bij Oversluiten kun je op wel 6(!) verschillende manieren geld voor een boot lenen. Iedere optie komt met zijn eigen voor- en- nadelen. Wij helpen jou bij de juiste lening.
Een stacaravan kopen kan een dure aangelegenheid zijn. Een persoonlijke lening afsluiten is hiervoor vaak de goedkoopste keuze. Wij helpen je op weg met jouw lening.
Je huis verduurzamen kan kostbaar zijn. Als je het niet met eigen geld kunt bekostigen, bieden wij alternatieve financieringsmethoden om je te helpen.
Je kan geld lenen voor een tuin uitbreiding of verbouwing. De rente valt in verhouding met de andere mogelijkheden lager uit, waardoor je vaak zonder problemen je tuin onder handen kan nemen.
Als je een nieuwe auto wilt maar niet genoeg spaargeld hebt, is geld lenen voor een auto een slimme en snelle keuze. Er zijn meerdere opties beschikbaar om je droomauto te financieren.
Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor een lening zoals een motor, een stuk grond of een zakelijke lening? We leggen je alle mogelijke leningen die je bij Oversluiten kunt aanvragen verder uit.

en waarvoor niet?

Gokken

Gokken

Het gebruiken van een gezamenlijke lening voor gokactiviteiten is niet toegestaan. Dit komt omdat dergelijke activiteiten een hoog risico met zich meebrengen en niet als een verantwoorde investering worden beschouwd.

Schulden saneren (met uitzondering van BKR)

Schulden saneren (met uitzondering van BKR)

Een gezamenlijke lening is niet bedoeld voor het saneren van schulden, tenzij het gaat om schulden die gerelateerd zijn aan de BKR. Het is belangrijk om verantwoord te lenen en de lening te gebruiken voor doelen die een solide financiële basis leggen.

Kosten koper

Kosten koper

Bij de aankoop van een woning komen vaak kosten koper (k.k.) kijken. Een gezamenlijke lening is hiervoor niet inzetbaar. Er zijn andere financieringsmogelijkheden die beter geschikt zijn voor dit doel.

Illegale praktijken

Illegale praktijken

Het is uiteraard strikt verboden om een gezamenlijke lening te gebruiken voor illegale activiteiten zoals terrorisme, drugshandel, en andere criminele praktijken. Dergelijk gebruik zal leiden tot onmiddellijke beëindiging van de lening en mogelijke juridische consequenties.

Handig om te weten

Waar moeten jullie op letten bij het afsluiten?

Een gezamenlijke lening afsluiten is een belangrijke financiële beslissing die je samen neemt. Juistheid in de aanvraaggegevens is daarom essentieel, want fouten kunnen tot een snelle afwijzing leiden. Maar waar moet je precies op letten in het contract van een gezamenlijke lening? Voor een gedetailleerde uitleg en nuttige tips kun je terecht bij onze financieel adviseurs.

Vragen? Neem contact op met
een van onze experts

Willen jullie graag een lening aanvragen, maar worden jullie graag voorzien van advies? Begrijpelijk. Onze specialisten helpen jullie graag met professioneel advies op maat. Neem daarom vandaag nog contact op met ons. Een lening aanvragen doe je met behulp van onze experts.

Kinderfonds-logo-online-variant-08

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*