Persoonlijke lening aanvragen

Lening berekenen
Hoeveel wil je lenen?
Netto inkomen
Zie uitkomst
Oversluiten.nl

Wat is een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening geeft je de financiële ruimte om die belangrijke uitgave nu te doen, van die droomvakantie tot een noodzakelijke verbouwing. Je ontvangt het bedrag in één keer en betaalt het maandelijks terug, inclusief rente. Hoeveel je elke maand terugbetaalt, hangt af van zaken als looptijd en rentepercentage.

Bij Oversluiten.nl snappen we dat een persoonlijke lening aanvragen niet zomaar een besluit is. Het is een grote stap die je weloverwogen wilt nemen. Daarom zorgen we ervoor dat je met volledige kennis van zaken en zonder zorgen je lening kunt aanvragen. Of je nu een grote persoonlijke lening of een kleine lening nodig hebt, wij staan klaar om je te begeleiden naar de lening die perfect bij jouw situatie past, zonder verborgen kosten of verrassingen.

De 3 stappen voor het aanvragen van een persoonlijke lening

Berekenen

Bereken hoeveel je kan lenen

Start met onze eenvoudige rekentool om snel te ontdekken hoeveel je kunt lenen. Het is zo gebeurd en volledig vrijblijvend!

01
Mail-voorstel

Bekijk jouw persoonlijke schatting

Bekijk de schatting en krijg inzicht in je maandlasten, looptijd en rentepercentage. Geen verrassingen, alleen heldere informatie.

02
Bel-met-een-van-onze-adviseurs

Advies op maat

Plan een vrijblijvend telefoongesprek met een van onze ervaren adviseurs bij Oversluiten.nl. We begeleiden je naar de lening die écht bij je past.

03
Hypotheekadviseur jochem

Neem contact op met een van onze adviseurs

Overweeg je het om een persoonlijke lening aan te vragen? Voor duidelijk en onafhankelijk advies ben je bij Oversluiten.nl aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op!

Ik wil een persoonlijke lening aanvragen, hoe doe ik dat?

Persoonlijke lening aanvragen

Een persoonlijke lening kan soms net dat duwtje in de rug zijn om je plannen te realiseren. Bij Oversluiten.nl helpen we je graag om die stap zo overwogen en comfortabel mogelijk te maken. Samen kijken we naar het leenbedrag en de looptijd die het best bij jouw situatie passen. Onze vergelijkingstool geeft je daarna een helder overzicht van kredietverstrekkers die aan jouw criteria voldoen.

Eenmaal je keuze gemaakt, is je aanvraag met een paar klikken ingediend. Mocht je tijdens dit proces vragen hebben, dan staan onze experts klaar om die te beantwoorden. Zo hopen we dat je met een gerust hart die volgende stap kunt zetten.

Hoeveel kan ik lenen?

Jezelf afvragen “Hoeveel kan ik lenen?” is een logische eerste stap als je overweegt een lening aan te gaan. Onze calculator geeft je een eerste indruk van je mogelijkheden en de bijkomende kosten. Maar een lening is méér dan alleen cijfers. Daarom duiken wij graag dieper in jouw persoonlijke situatie.

Geheel vrijblijvend en zonder kosten stellen we een offerte voor je samen, die we je per e-mail toesturen. We maken een vergelijking van de meest passende aanbieders, zodat jij een lening vindt die echt bij jou past. Met dit inzicht kun je vol vertrouwen de juiste beslissing nemen over je nieuwe lening.

Samen geld vrijmaken, voor jou

Samen naar een betere financiële toekomst

Lening-aanvragen
Verantwoord lenen

Verantwoordelijk en veilig lenen is onze prioriteit. Daarom zijn we in het bezit van alle benodigde AFM-vergunningen. We analyseren jouw financiële situatie zorgvuldig en adviseren je alleen leningen die passen bij jouw behoeften en financiële draagkracht. Zo weet je zeker dat je een lening afsluit die je ook écht kunt terugbetalen, zonder verborgen risico’s.

Persoonlijke lening aanvragen USP punten
Gevarieerd aanbod

Elke financiële situatie is uniek, en daarom werken we samen met een brede selectie van kredietverstrekkers. Of je nu op zoek bent naar een kleine lening of een groter bedrag, wij hebben de opties die je nodig hebt. Zo krijg je altijd een lening die bij je past, zonder beperkingen.

Lening-aanvragen
9.2 in service

Onze service wordt hoog gewaardeerd en dat zien we terug in onze beoordeling: een 9.2, gebaseerd op meer dan 1250 reviews en nog steeds tellende! Van het eerste contact tot de afronding van je lening, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Hoe werkt het lening percentage?

Wanneer je het internet afspeurt, op zoek naar de juiste bank, zie je vaak veelbelovende rente percentages. Deze percentages zijn echter niet geheel representatief. Een bank laat namelijk het rentepercentage zien voor iemand in een perfecte situatie. Niet veel mensen vallen binnen deze situatie, waardoor het percentage hoger blijkt te zijn dan je vooraf dacht. We willen je daarom waarschuwen, zodat je niet voor onverhoopte verrassingen komt te staan. Een vastgesteld percentage kunnen we je niet geven. Wat we wel kunnen doen is samen met jou op zoek gaan naar een goede bank, zodat jij met een gerust hart een lening afsluit.

Kan ik een persoonlijke lening afsluiten...

Als ZZP'er?

Als ZZP'er?

Ja, je kunt een persoonlijke lening aanvragen als ZZP’er, maar hier hangen wel strenge voorwaarden aan vast. Je kunt alleen een persoonlijke lening aanvragen als ZZP’er, als je minimaal over drie afgesloten jaren de jaarcijfers kunt leveren. Ben je korter dan drie jaar actief? Dan wordt je bij de voordeur van de bank al afgewezen. Hier hebben banken (volgens eigen zeggen) een onderbouwde reden voor.

Ongeveer 40% van de startende bedrijven haalt het vijfjarig jubileum niet. Door de coronacrisis worden de cijfers waarschijnlijk nog slechter. Met goede cijfers over drie boekjaren is een lening wél mogelijk. Let wel goed op, dit is niet de enige voorwaarde waar je aan moet voldoen als ZZP’er. Daarom leggen wij je hier uit waar je nog meer aan moet voldoen.

Als uitzendkracht?

Als uitzendkracht?

Als uitzendkracht kan je niet altijd een nieuwe lening aanvragen. De belangrijkste factor is welke fase van uitzendkracht je bent. De fase waar je in zit is afhankelijk van de duur van het contract wat jij hebt met het uitzendbureau waar jij werkzaam bij bent. Uitzendkrachten die in fase A zitten kunnen geen lening afsluiten. Uitzendkrachten die in fase B en fase C zitten, kunnen wel een lening aanvragen. Voor meer informatie over de opties wat betreft het afsluiten van een lening als uitzendkracht, kun je terecht bij dit artikel.

Alles over een persoonlijke lening

Looptijd persoonlijke lening

Looptijd persoonlijke lening

Ja, je kan een lening aanvragen met een tijdelijk contract. Vroeger was het heel moeilijk om geld te kunnen lenen als je geen vast contract had, maar tegenwoordig hebben steeds minder mensen een vast contract. Banken zijn daardoor flexibeler zijn geworden. Je kunt tegenwoordig vaak probleemloos geld lenen met een tijdelijk contract. Voor meer informatie en alle opties wat betreft het geld lenen met een tijdelijk contract, kun je terecht bij dit artikel.

Zonder vast contract?

Zonder vast contract?

Ja, je een lening aanvragen zonder vast contract, maar je komt wel minder snel in aanmerking voor een lening. Hier hangen namelijk strenge voorwaarden aan vast. Je kan kiezen uit een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Hierbij is een persoonlijke lening de goedkoopste optie. Je hebt dan een standaard looptijd en vaste kosten. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent, voordat je de lening afsluit. Je kan dus een lening aanvragen zonder vast contract als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Voor meer informatie over deze voorwaarden, kun je terecht bij dit artikel.

Heb je wel een vast contract? Dan zit je helemaal goed. Banken en geldverstrekkers lenen het liefst geld uit aan mensen met een vast contract. Ze hebben er vertrouwen in dat iemand met een vast contract de lasten van zijn of haar lening kan dragen.

Met een uitkering?

Met een uitkering?

Ja, je kunt geld lenen met een uitkering, maar niet zomaar. Er hangen veel factoren vast aan de vraag of je geld kan lenen met een uitkering. Bij banken krijg je vaak te maken met hoge rente en een laag leenbedrag, om risico’s te beperken. Als je partner een vast inkomen heeft, helpt dit voor je lening. Geld lenen met een bijstandsuitkering, WW of ZW via het UWV is helaas niet mogelijk. Je kan wel geld lenen met een IVA, WAO, WGA ( mits 2e contractant met vast inkomen), Wajong ( mits 2e contractant met vast inkomen), PensioenAOW

ANWuitkering, als je aan de voorwaarden voldoet. Voor meer informatie over deze voorwaarden, kun je terecht bij dit artikel.

Handig om te weten

Waar moet je op letten bij het afsluiten?

Het afsluiten van een lening is een serieuze zaak. Daarom is het cruciaal om te zorgen dat alle gegevens kloppen; een foute aanvraag kan snel leiden tot een afwijzing van de bank. Maar wat zijn de cruciale punten in een leningcontract waar je op moet letten? Voor diepgaande uitleg en handige tips verwijzen we je graag door naar ons uitgebreide artikel.

Vragen? Neem contact op met
een van onze experts

Wil jij graag een lening aanvragen, maar word je graag voorzien van advies? Begrijpelijk. Onze specialisten helpen je graag met professioneel advies op maat. Neem daarom vandaag nog contact op met ons. Een lening aanvragen doe je met behulp van onze experts.

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*