Ik wil een zorgverzekering

vind de dekking die bij jouw levensstijl past

De betaalbare zorgverzekering voor jou

Op zoek naar een zorgverzekering die echt aansluit bij jouw behoeften? Bij Oversluiten.nl begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we zorgverzekeringen aan die zich aanpassen aan jouw levensstijl en behoeften, met een mix van betaalbaarheid, dekking, en flexibiliteit. Ons doel is om het kiezen van een zorgverzekering eenvoudig, transparant en geruststellend te maken.

Of je nu de beste prijs zoekt of de meest uitgebreide dekking, wij leiden je naar een zorgverzekeringsplan dat niet alleen voldoet, maar ook overtuigt. Kies voor zekerheid, kies voor Oversluiten.nl.

Persoonlijke aanpak

Waarom jouw zorgverzekering bij Oversluiten.nl?

zakelijke lening
Op maat gemaakte dekking

Bij Oversluiten.nl begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde zorgverzekeringsoplossingen die nauwkeurig zijn afgestemd op de individuele behoeften en voorkeuren van elke klant. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste dekking, het aanpassen van de eigen bijdrage, of het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding, wij zorgen voor maatwerk dat echt past.

binnen-24-uur
Eenvoudig en transparant

De wereld van zorgverzekeringen kan complex zijn. Oversluiten.nl onderscheidt zich door het aanbieden van een helder, eenvoudig en transparant proces. Geen verborgen kosten, geen ingewikkelde voorwaarden. Alles wordt in duidelijke taal uitgelegd, zodat klanten precies weten wat ze krijgen en wat ze betalen.

uitstekende klantenservice
Voortdurende ondersteuning

Bij Oversluiten.nl staat de klant centraal. Onze klantenservice is niet alleen toegankelijk en vriendelijk, maar ook deskundig. We bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het gehele proces, van het eerste advies tot aan de aftersales. Dit betekent dat klanten altijd kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en deskundige hulp bij al hun vragen en zorgen.

Hypotheekadviseur jochem

Klaar voor de ideale zorgverzekering?

Kies bij Oversluiten.nl de zorgverzekering die bij jou past. Snel, eenvoudig en gericht op wat jij belangrijk vindt.

Basisverzekering

De basisverzekering in Nederland dekt de meest gebruikelijke zorgkosten. Enkele belangrijke dekkingen van het basispakket zijn​​:

Bezoek aan de huisarts

Opname en verblijf in het ziekenhuis

Psychologische hulp

Vervoer naar en van het ziekenhuis

Kraamzorg en verloskundige zorg

Wijkverpleging

Vergoeding voor medicijnen (alleen middelen in het Geneesmiddelen Vergoeding Systeem)

Fysiotherapie voor personen onder 18 en bij chronische aandoeningen

Tandartszorg tot 18 jaar

Aanvullende verzekering

De aanvullende verzekering biedt dekking voor zorgkosten die niet in het basispakket zijn opgenomen. De dekking varieert per verzekering. Enkele voorbeelden van dekkingen in aanvullende verzekeringen zijn​​:

Vaccinaties voor reizen naar het buitenland (vooral in pakketten gericht op studenten)

Fysiotherapeutische en psychologische zorg

Vergoeding voor anticonceptiepillen en condooms​

Vergoedingen voor kraamzorg, geboortezorg en zwangerschapscursussen (in pakketten voor jonge gezinnen)​

Vergoedingen voor de aanschaf van brillen of lenzen, gehoorapparaten, en rollators (vooral in pakketten voor 50-plussers)​

Slim besparen op je zorgverzekering – 12 tips van Oversluiten.nl

Wil je je zorgverzekeringskosten verlagen? Bij Oversluiten.nl geven we je uitgebreide en praktische tips om dat te realiseren:

1. Specifieke dekking kiezen

Kies zorgvuldig de dekkingen die je echt nodig hebt. Vermijd dekkingen die niet op jou van toepassing zijn, zoals zwangerschapsdekking voor mannen of tandheelkundige dekking als je een kunstgebit hebt.

2. Aanvullende verzekering heroverwegen

De basisverzekering dekt de meeste essentiële medische kosten. Als je zelden extra medische diensten gebruikt, kan het afzien van aanvullende verzekeringen je maandelijks geld besparen.

3. Kritisch beoordelen van collectieve verzekeringen

Collectieve verzekeringen, vaak aangeboden via werkgevers of organisaties, lijken aantrekkelijk vanwege kortingen. Toch zijn deze niet altijd de goedkoopste optie. Vergelijk individuele verzekeringen om te zien of je een betere deal kunt krijgen.

4. Jaarlijkse betaling voor korting

Sommige verzekeraars bieden kortingen aan als je de premie jaarlijks betaalt. Deze korting kan oplopen tot 3%, wat aanzienlijk kan zijn over het hele jaar.

5. Budgetpolis overwegen

Een budgetpolis heeft lagere premies, maar beperkt de keuze van zorgaanbieders. Controleer of jouw voorkeursziekenhuis onder contract staat bij de budgetpolis, om onverwachte kosten te voorkomen.

6. Verhogen van het eigen risico

Door je eigen risico te verhogen, kun je de maandelijkse premie verlagen. Dit is een goede optie als je weinig zorgkosten verwacht, maar zorg dat je voldoende spaargeld hebt voor onverwachte zorgkosten.

7. Dubbele dekking voorkomen

Controleer of je niet dubbel verzekerd bent, zoals voor medische kosten in het buitenland die mogelijk al door je reisverzekering gedekt worden.

8. Zorgtoeslag aanvragen

Veel mensen hebben recht op zorgtoeslag, een maandelijkse bijdrage om de zorgpremie te dekken. Controleer of je hiervoor in aanmerking komt.

9. Jaarlijkse verzekeringscheck

Zorgbehoeften kunnen veranderen. Controleer jaarlijks je zorgverzekering en vergelijk deze met andere aanbieders om te zien of je ergens anders een betere deal kunt krijgen.

10. Juiste basisverzekering kiezen

Er zijn verschillende soorten basisverzekeringen: natura, restitutie, budget, en combinatiepolissen. Kies het type dat het beste bij je zorgbehoeften en financiële situatie past.

11. Kleine ingrepen bij de huisarts

Voor sommige ingrepen, zoals het plaatsen van een spiraaltje, kun je bij de huisarts terecht zonder eigen risico te betalen.

12. Kinderen verzekeren bij de ouder met de beste dekking

Als je kinderen hebt, verzeker ze dan bij de ouder met de meest uitgebreide dekking om te profiteren van betere voorwaarden.

Vrijblijvend adviesgesprek?

We gaan graag met je in gesprek en vertellen je meer.
wij beantwoorden ze voor je

Veelgestelde vragen

Is een zorgverzekering verplicht?

Is een zorgverzekering verplicht?

Ja, iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht een basisverzekering af te sluiten. Dit geldt ook voor kinderen, die binnen 4 maanden na geboorte ingeschreven moeten worden. Voor de basisverzekering van kinderen onder 18 betaal je geen premie of eigen risico.

Wat valt onder mijn eigen risico?

Wat valt onder mijn eigen risico?

Je betaalt eigen risico voor de meeste zorg uit de basisverzekering zoals spoedeisende zorg, ziekenhuisbehandelingen, geneesmiddelen en psychologische zorg. Er is geen eigen risico voor huisartsbezoeken, kraamzorg en zorg uit de aanvullende verzekering​​.

Heb ik een aanvullende verzekering nodig voor psychologische zorg?

Heb ik een aanvullende verzekering nodig voor psychologische zorg?

Nee, psychologische zorg wordt meestal gedekt door de basisverzekering. De huisarts kan je bij psychische klachten doorverwijzen naar verdere zorg, die dan ook door de basisverzekering wordt vergoed​​. Houd er rekening mee dat je wel eigen risico betaald bij het gebruik van zorg die wordt gedekt door de basisverzekering.

Is elke basisverzekering hetzelfde?

Is elke basisverzekering hetzelfde?

Het basispakket is voor iedereen gelijk, maar er kunnen verschillen zijn in polisvoorwaarden en dekking voor niet-gecontracteerde zorg. Zorgverzekeraars kunnen voorwaarden stellen aan de vergoedingen, zoals de vereiste om gecontracteerde zorgaanbieders te gebruiken​​.

Is er een wachttijd voor orthodontie?

Is er een wachttijd voor orthodontie?

Ja, veel verzekeraars hanteren een wachttijd voor orthodontievergoeding, wat betekent dat je een jaar verzekerd moet zijn voordat je aanspraak kunt maken op deze dekking. Dit geldt vooral voor hogere dekkingen en orthodontie voor volwassenen​​.

Wat gebeurt er als ik niet verzekerd ben?

Wat gebeurt er als ik niet verzekerd ben?

Als je niet verzekerd bent, stuurt het CAK je een brief waarin je wordt opgeroepen om binnen 3 maanden een verzekering af te sluiten. Als je dit niet doet, kun je een boete krijgen en wordt de premie ingehouden op je inkomsten​​.

Kan ik zorgtoeslag krijgen?

Kan ik zorgtoeslag krijgen?

Ja, zorgtoeslag is een tegemoetkoming voor mensen met een lager inkomen om de kosten van de zorgverzekering te dekken. De hoogte is afhankelijk van je inkomen en leefsituatie​​.

nieuws & updates

Blijf op de hoogte

Geld vrijmaken
25 november 2022
Geld besparen op je verzekeringen: 8 tips
Lees verder
Geld vrijmaken
25 november 2022
8 tips voor geld besparen op je zorgverzekering
Lees verder
Geld vrijmaken
25 november 2022
8 tips om geld te besparen op je belasting
Lees verder

De onafhankelijke expert

Als dé onafhankelijke expert op het gebied van hypotheken, leningen en verzekeringen, zetten we bij Oversluiten.nl alles op alles om jou financieel te ontzorgen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we niet alleen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, maar ook een diepgeworteld begrip van wat onze klanten nodig hebben. We analyseren jouw huidige financiële situatie, ontdekken de beste mogelijkheden en zorgen dat je maximaal voordeel haalt uit de kansen die er liggen. Onze missie? Samen geld vrijmaken, voor jou.

Vragen? Onze verzekeringsadviseurs staan voor je klaar

Overweeg je een zorgverzekering af te sluiten, maar twijfel je nog over bepaalde aspecten? Dit is heel normaal. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van professioneel en persoonlijk advies. Heb je vragen over de dekkingsopties, premiekosten, of het proces van het afsluiten van een zorgverzekering? Wij zijn er om je te helpen. Neem contact met ons op en laat onze experts je begeleiden naar de zorgverzekering die perfect aansluit op jouw behoeften en situatie.

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*