Ik wil een motorrijvoertuigenverzekering

Veiligheid en betrouwbaarheid op twee wielen

Motorrijvoertuigen verzekering via Oversluiten.nl

Bij Oversluiten.nl begrijpen we dat motorrijden meer is dan een hobby; het is een passie. Daarom bieden we een motorrijvoertuigenverzekering die past bij jouw levensstijl en behoeften. Met onze flexibele polissen en betaalbare premies, zorgen we voor jouw gemoedsrust tijdens elke rit. Kies voor een verzekering die jouw vrijheid op de weg waardeert en ondersteunt, met de betrouwbaarheid van Oversluiten.nl.

Neem contact op voor de meest voordelige en passende motorverzekering en begin aan een zorgelozer rijavontuur met Oversluiten.nl.

Geniet van elke rit, wij regelen de rest

Regel bij Oversluiten.nl gemakkelijk jouw motorrijvoertuigenverzekering. Snel, efficiënt en zorgvuldig,.

Waarom een motorrijvoetuigenverzekering?

Motorrijden brengt risico’s met zich mee. Een goede motorrijvoertuigenverzekering is daarom geen luxe, maar een noodzaak. Het beschermt je financieel bij ongelukken en zorgt ervoor dat je snel weer de weg op kunt.

Een ongeluk kan hoge kosten met zich meebrengen. Met een verzekering vermijd je deze onverwachte uitgaven. Bovendien is het wettelijk verplicht om minstens een WA-verzekering te hebben.

Elke motorrijder is anders, en daarom bieden wij verzekeringen die passen bij jouw specifieke situatie. Of je nu kiest voor de basisdekking of een allrisk verzekering, je kunt rekenen op een polis die aansluit bij jouw behoeften.

Diefstal en schade aan je motor kunnen flink in de papieren lopen. Een goede verzekering dekt deze risico’s. Daarnaast bieden we optionele extra’s zoals pechhulp en rechtsbijstand, voor nog meer zekerheid.

Kortom, een motorrijvoertuigenverzekering bij Oversluiten.nl biedt je de noodzakelijke bescherming, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Zo kun je met een gerust hart de weg op. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op voor de scherpste premies!

Wij helpen jou naar een lagere maandlast met uitstekende voorwaarden, binnen 24 uur afgestemd op jouw behoeften! Wij zijn bereikbaar via telefoon, whatsapp, e-mail of direct via onze website. Onze toegewijde medewerkers staan voor je klaar om je te begeleiden bij elke vraag die je hebt over aansprakelijkheidsverzekeringen.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Na het eerste contact hebben wij jouw wensen en behoeften in kaart, wij gaan dan aan de slag om de best passende verzekering te zoeken. De beste voorwaarden voor jou met de scherpste premies!​

Offerte en polis ontvangen

Na het adviesgesprek stellen wij een offerte op die aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften. Na jouw goedkeuring zetten we alles in werking, binnen enkele minuten heb je de polis al binnen. Vanaf dat moment ben je volledig beschermd en kun je met een gerust hart verder!

Hoe kies je de ideale motorrijvoertuigenverzekering? – Onze dekkingsopties

Het kiezen van de juiste motorrijvoertuigenverzekering kan soms een uitdaging zijn. Daarom hebben we verschillende dekkingsopties voor je, zodat je een motorverzekering vindt die precies past bij wat jij nodig hebt en hoe jij rijdt.

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Dit is de basisdekking en wettelijk verplicht in Nederland. Het dekt schade die je met je motor aan anderen veroorzaakt. Deze optie is ideaal als je zoekt naar essentiële bescherming zonder extra’s.

Beperkt casco

Deze dekking gaat verder dan alleen WA. Met Beperkt Casco ben je ook verzekerd tegen risico’s zoals diefstal, brand, en stormschade. Dit is een goede keuze als je extra zekerheid wilt, zonder de volledige dekking van een allriskverzekering.

Volledig casco (allrisk)

Voor de meest uitgebreide bescherming kies je Volledig Casco. Deze dekking omvat alles van Beperkt Casco, maar breidt uit naar schade aan je eigen motor, zelfs als je zelf verantwoordelijk bent voor de schade. Ideaal voor volledige gemoedsrust, ongeacht de situatie.

Aanvullende dekkingen

Om je verzekering helemaal af te stemmen op jouw behoeften, bieden we diverse aanvullende opties. Denk hierbij aan een ongevallenverzekering voor opzittenden, rechtsbijstand bij conflicten en pechhulp voor onderweg. Deze extra’s zorgen voor nog meer bescherming en zekerheid.

Bij Oversluiten.nl snappen we dat de juiste motorverzekering cruciaal is. We geven je helder en direct advies om de verzekering te vinden die past bij jouw behoeften. Neem contact op en vind vandaag nog jouw ideale motorrijvoertuigenverzekering.

Vrijblijvend adviesgesprek?

We gaan graag met je in gesprek en vertellen je meer.
wij beantwoorden ze voor je

Veelgestelde vragen

Welke informatie heb ik nodig bij het afsluiten van een motorverzekering?

Welke informatie heb ik nodig bij het afsluiten van een motorverzekering?

Je hebt je kentekenbewijs en IBAN bankrekeningnummer nodig. Deze informatie wordt gebruikt om je motor bij het RDW aan te melden en de premie automatisch af te schrijven​​.

Hoe werkt de winterstop voor motorverzekeringen?

Hoe werkt de winterstop voor motorverzekeringen?

De winterstop wordt automatisch geactiveerd op vaste data. Tijdens deze periode is je motor niet verzekerd voor WA en aanrijdingsschade, maar wel voor schade zoals diefstal en stormschade​​.

Moet ik mijn motor beveiligen?

Moet ik mijn motor beveiligen?

Voor diefstalverzekering is een ART categorie 4 goedgekeurd slot vereist. Afhankelijk van de waarde van de motor kunnen extra eisen gesteld worden. Een Track & Trace systeem levert extra korting op​​.

Wat betekent aanschafwaardegarantie bij motorverzekeringen?

Wat betekent aanschafwaardegarantie bij motorverzekeringen?

Bij diefstal of totaal verlies krijg je de aanschafwaarde vergoed, ongeacht of de motor nieuw of tweedehands is. Deze garantie geldt standaard voor 1 jaar bij Volledig Casco en kan uitgebreid worden naar 3 jaar​​.

Hoe meld ik schade?

Hoe meld ik schade?

Als je schade wilt melden, kun je dit eenvoudig doen via ons online klantenportaal of door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het proces en zorgen voor een vlotte afhandeling van je claim.

Kan ik een geïmporteerde motor verzekeren?

Kan ik een geïmporteerde motor verzekeren?

Ja, dit kan nadat je een Nederlands kenteken hebt verkregen via de RDW. Voor motoren geïmporteerd buiten de EU gelden strengere keuringseisen​​.

In welke landen is mijn motor verzekerd?

In welke landen is mijn motor verzekerd?

De motorverzekering biedt dekking in de landen die vermeld staan op de groene kaart, tenzij er een streep doorheen staat​​.

Zijn schadevrije jaren van mijn auto geldig voor de motorverzekering?

Zijn schadevrije jaren van mijn auto geldig voor de motorverzekering?

Ja, opgebouwde schadevrije jaren van je autoverzekering kunnen ook gebruikt worden voor je motorverzekering​​.

Krijg ik korting op de motorverzekering als ik een brommer heb gehad?

Krijg ik korting op de motorverzekering als ik een brommer heb gehad?

Ja, schadevrije jaren opgebouwd met een brommerverzekering kunnen leiden tot extra korting op de motorverzekering​​.

Wat valt onder hulpverlening bij motorverzekeringen?

Wat valt onder hulpverlening bij motorverzekeringen?

Hulpverlening omvat transport van jou en je motor in geval van een ongeval of calamiteit, zowel binnen Nederland als naar de dichtstbijzijnde motordealer in het buitenland​​.

nieuws & updates

Blijf op de hoogte

Geld vrijmaken
25 november 2022
Geld besparen op je verzekeringen: 8 tips
Lees verder
Waarvoor kan ik lenen?
09 december 2022
Geld lenen voor motor
Lees verder
Geld vrijmaken
25 november 2022
8 tips om geld te besparen op je belasting
Lees verder

De onafhankelijke expert

Als dé onafhankelijke expert op het gebied van hypotheken, leningen en verzekeringen, zetten we bij Oversluiten.nl alles op alles om jou financieel te ontzorgen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we niet alleen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, maar ook een diepgeworteld begrip van wat onze klanten nodig hebben. We analyseren jouw huidige financiële situatie, ontdekken de beste mogelijkheden en zorgen dat je maximaal voordeel haalt uit de kansen die er liggen. Onze missie? Samen geld vrijmaken, voor jou.

Vragen? Onze verzekeringsadviseurs staan voor je klaar

Overweeg je een motorrijvoertuigenverzekering af te sluiten, maar zit je nog met vragen of twijfels? Geen probleem. Onze deskundige adviseurs zijn er om je te helpen met professioneel en persoonlijk advies. Van dekkingsopties en premiekosten tot het afsluitproces van je motorverzekering, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en laat onze experts je begeleiden naar de motorverzekering die perfect aansluit bij jouw wensen en situatie.

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*