Hypotheek oversluiten
Verbouwing Financieren Waarvoor kan ik lenen?

Aanbouw financieren

Hoe kan je een aanbouw financieren?

Je kan op verschillende manieren een aanbouw financieren. Een aanbouw laten maken is een dure gelegenheid, gelukkig heb je meerdere opties om dit te laten financieren. Je kan verschillende vormen van leningen afsluiten, of de aanbouw kopen op afbetaling of in sommige gevallen je hypotheek verhogen of een nieuwe hypotheek afsluiten. In veel gevallen is het afsluiten van een persoonlijke lening de goedkoopste manier om een aanbouw te financieren.

Aanbouw financieren, wat is de goedkoopste manier?

Je wil graag een wat ruimere keuken? Of misschien een extra kamer voor een eventueel kind? Een nieuw huis kopen kan dan een optie zijn, maar een goedkopere optie is aanbouw. Als je minder dan €25.000,- leent is een lening voor een aanbouw goedkoper dan het afsluiten van een hypotheek. Je kan dan dus kiezen om de aanbouw te betalen op afbetaling of je kan geld lenen voor aanbouw via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je de aanbouw per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor de aanbouw. Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je aanbouw ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een aanbouw financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie. Bij verbouwingsfinancieringen kan het ook zo zijn dat je in aanmerking komt voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Er moet dan sprake zijn van kwaliteitsverbetering.

Aanbouw Financieren

Hoeveel geld kan ik lenen voor aanbouw?

Je kan onze aanbouw financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw aanbouw financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw aanbouw financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan geld lenen voor aanbouw

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je aanbouw!

Vragen over een aanbouw financieren?

Neem contact op

Lening aanvragen

Bereken de mogelijkheden

Overwaarde opnemen

Bereken de mogelijkheden