Hypotheek oversluiten
Geld Vrijmaken

Besparen op abonnementen

Kan je geld besparen op je abonnementen?

Ja, je kan geld besparen op je abonnementen om zo geld vrij te maken. Veel mensen betalen een boel abonnementen waar ze eigenlijk geen gebruik van maken, of abonnementen die bij andere aanbieders goedkoper kunnen. Door hier zorgvuldig naar te kijken kun je geld besparen op je abonnementen. Er zijn nog meer manieren om dit te doen, maar geld besparen op je abonnementen kan zeker.

Abonnementencheck

Als je wil besparen op je abonnementskosten is de éérste stap om te kijken naar welke abonnementen er precies zijn. Dit doe je door je bankafschriften te bekijken van de laatste 12 maanden. Vervolgens ga je kritisch kijken of je het abonnement gebruikt en wil blijven gebruiken. Vaak beseffen mensen dat ze abonnementen hebben die ze niet (genoeg) gebruiken. Denk hierbij aan sportschoolabonnementen waar je geen gebruik van maakt, tijdschriftabonnementen die direct eindigen bij het oud papier of een extra tv-zenderpakket waar je nooit op kijkt.

Maak je geen gebruik meer of wil je geen gebruik meer maken? Zeg het dan op! Dat is nog eens een makkelijke besparing!

Besparen Op Abonnementen

Besparen op internet, tv en bellen

Besparen op internet, tv en bellen doe je allereerst door een samen-in-1 abonnement af te sluiten. Bij een samen-in-1 abonnement krijg je namelijk een pakket korting van je aanbieder. Maak je geen gebruik (meer) van je vaste telefoon? Haal dit dan ook uit je pakket. Hetzelfde geldt natuurlijk voor extra tv zender pakketten die je niet (meer) gebruikt.

Daarnaast is het altijd slim om regelmatig prijzen te vergelijken van alle aanbieders via vergelijkingssites. Los van een lagere maandelijkse prijs kan je bij overstappen ook vaak rekenen op een tijdelijke korting of een welkomstcadeau.

Besparen op mobiel of sim-only abonnement

Vergelijk altijd voordat je een mobiel abonnement of sim-only abonnement aanschaft waar de prijs het goedkoopste is.

Vragen over besparen op abonnementen?

Neem contact op

Lening aanvragen

Bereken de mogelijkheden

Overwaarde opnemen

Bereken de mogelijkheden