Hypotheek oversluiten
Waarvoor kan ik lenen?

Elektrische fiets financieren

Kan je een elektrische fiets financieren?

Ja, je kan een elektrische fiets financieren. Een elektrische fiets aanschaffen is een dure aangelegenheid. Het is daarom dus goed mogelijk dat je dit niet zelf kunt financieren. Gelukkig zijn er opties! Je kan de fiets leasen, kopen op afbetaling, maar de goedkoopste manier is door een persoonlijke lening af te sluiten. Zo kan je een elektrische fiets financieren.

Een elektrische fiets financieren, de goedkoopste manier?

Wanneer je graag een nieuwe elektrische fiets wil maar het zelf niet kan financieren heb je drie opties: Je kan de elektrische fiets leasen, kopen op afbetaling of een elektrische fiets financiering afsluiten. Wanneer je de elektrische fiets least of koopt op afbetaling heb je echter te maken met hoge rentepercentages. De goedkoopste optie is om je elektrische fiets te financieren door een lening af te sluiten. Hiermee zijn je maandelijkse lasten het laagste.

Tot welke hoogte kan ik een elektrische fiets financieren via een lening?

Je kan onze elektrische fiets financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je maximaal kan lenen voor je elektrische fiets tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit te kijken wat je voordeligste optie is. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Elektrische Fiets Financieren

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw elektrische fiets financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan elektrische fiets financieren bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe elektrische fiets!

Vragen over de financiering van een elektrische fiets?

Neem contact op

Lening aanvragen

Bereken de mogelijkheden

Overwaarde opnemen

Bereken de mogelijkheden