Hypotheek oversluiten
Verduurzaming Waarvoor kan ik lenen?

Geld lenen voor zonnepanelen

Kan je geld lenen voor zonnepanelen?

Ja, je kan geld lenen voor zonnepanelen. Sterker nog, je hebt hier twee opties voor. Je kunt zonnepanelen kopen op afbetaling of een lening afsluiten voor de zonnepanelen. Verder komt hier ook bij kijken dat omdat zonnepanelen goed zijn voor het milieu, je de BTW terug kunt vragen. Het is daarom mogelijk om geld te lenen voor zonnepanelen, sterker nog, het is vaak nog goed voor je portemonnee ook!

Een lening voor zonnepanelen, wat is de goedkoopste manier?

Zonnepanelen zijn goed voor jouw portemonnee en goed voor het milieu. Je verdient de zonnepanelen gemiddeld binnen 7 jaar terug en je mag de BTW terugvragen! Hierdoor is het de investering meer dan waard. Wanneer je dit niet zelf kan financieren heb je twee opties: je kan zonnepanelen kopen op afbetaling of je kan een lening voor zonnepanelen afsluiten. Wanneer je zonnepanelen op afbetaling koopt betaal je veel rente. Een persoonlijke lening voor zonnepanelen is veel goedkoper.

Wat zijn de hoogte en lasten van zonnepanelen lening?

Je kan onze zonnepanelen lening bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je maximaal kan lenen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om te kijken wat je precies kan lenen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Geld Lenen Voor Zonnepanelen

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw zonnepanelen lening mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan lening voor zonnepanelen bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je zonnepanelen!

Vragen over geld lenen voor zonnepanelen?

Neem contact op

Lening aanvragen

Bereken de mogelijkheden

Overwaarde opnemen

Bereken de mogelijkheden