Hypotheek oversluiten
Waarvoor kan ik lenen?

Grond financieren

Kan je grond financieren?

Ja, je kan grond financieren. Grond aanschaffen is een dure aangelegenheid. Het is daarom dus goed mogelijk dat je dit niet zelf kunt financieren. Gelukkig zijn er opties! Je kan grond aanschaffen doormiddel van een 2e hypotheek of een hypotheekverhoging, maar ook door een lening af te sluiten. Wat het beste voor jou is, hangt af van je financiƫle situatie.

Grond financieren, hoe doe ik dit?

Wil je graag een stuk grond kopen maar heb je niet genoeg vermogen om dit zelf te doen? Dan kan je de grond financieren middels een persoonlijke lening. Hiermee kan je de grond snel aankopen en met de laagste rentes van Oversluiten.nl ben je verzekerd van de laagste maand lasten!

Tot welke hoogte kan ik grond financieren via een lening?

Je kan onze grond financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je maximaal kan lenen om grond te financieren tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit te kijken wat je voordeligste optie is. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Grond Financieren

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw grond financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan grond financieren bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe grond!

Vragen over grond financieren?

Neem contact op

Lening aanvragen

Bereken de mogelijkheden

Overwaarde opnemen

Bereken de mogelijkheden