Hypotheek oversluiten
Hypotheken

Hypotheek meenemen naar een nieuwe woning

Kan je je hypotheek meenemen naar een nieuwe woning?

Je kan vaak je hypotheek en huidige voorwaarden meenemen naar een nieuwe woning. Dit wordt ook wel de verhuisregeling of meeneemregeling genoemd. Dit gaat alleen niet zomaar. Je lopende hypotheek is gekoppeld aan je oude woning. De geldverstrekker verstaat onder verhuizen een nieuwe hypotheekaanvraag. Blijkt nou dat je het hypotheekbedrag op basis van je inkomen en de waarde van je nieuwe woning kunt lenen? Dan mag je je huidige hypotheekvoorwaarden meenemen naar het nieuwe huis!

Je hypotheek meenemen naar een nieuwe woning, wat is voordelig?

Verhuizen naar een nieuwe woning heeft gevolgen voor je hypotheek. Hierbij zijn er verschillende hypotheek opties die, afhankelijk van jouw situatie, voordeliger zijn dan andere. Je kan je hypotheek meenemen naar een nieuwe woning, je hypotheek oversluiten en meenemen naar een nieuwe woning of een gehele nieuwe hypotheek afsluiten. In sommige gevallen moet deze ook verhoogd worden. Vaak kan je je hypotheek gewoon meenemen naar een nieuwe woning, maar kan je hier ook nog op besparen. Hierdoor is dit een belangrijke zaak, waarbij naar veel factoren moet worden gekeken. Check zelf al wat je kan besparen met het oversluiten van je hypotheek. Oversluiten.nl zoekt het graag, gratis en geheel vrijblijvend, voor je uit wat de voordeligste optie is om je hypotheek mee te nemen naar een nieuwe woning. Hiervoor kan je een gratis offerte opvragen.

Hypotheek Meenemen Naar Een Nieuwe Woning

Wat doet Oversluiten.nl nog meer voor je?

Naast dat wij op zoek gaan naar de meest voordelige optie om je hypotheek mee te nemen naar een nieuwe woning, leveren wij nog een stukje gratis service. Wanneer je via Oversluiten je hypotheek afsluit/meeneemt naar je nieuwe woning blijven we je namelijk bijstaan met advies. We geven je informatie over de eventuele inzet van makelaars, geven hulp bij het vaststellen van de vraagprijs, geven ondersteuning in de verkooponderhandeling, controleren het koopcontract en informeren over de overdracht. Neem vrijblijvend contact op als je hier vragen over hebt.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan hoeveel jij precies kan besparen maar nemen wij je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en welk fiscaal voordeel er is voor jouw persoonlijke situatie. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1.

Stappenplan hypotheek meenemen naar nieuwe woning

  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je voordeel met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de hypotheek oversluiting samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe woning!

Vragen over je hypotheek?

Neem contact op

Lening aanvragen

Bereken de mogelijkheden

Overwaarde opnemen

Bereken de mogelijkheden