Hypotheek oversluiten
Lenen

Lening verhogen

Lening verhogen, kan dat?

Je kan je lening verhogen, door je lening over te sluiten naar een nieuwe lening. Je kan hierbij kiezen voor een nieuwe leenvorm, of alleen voor een nieuwe geldverstrekker of bank. Bij de oversluiting kan je dan meteen je lening verhogen. De hoeveelheid waarmee je je lening kan verhogen, is per geval anders, maar verhogen bij oversluiten kan altijd.

Met hoeveel kan ik mijn lening verhogen?

Je kan via onze berekentool je maximale leencapaciteit berekenen. Het verschil tussen de maximale leencapaciteit en je huidige leenbedrag is het maximale bedrag waarmee jij je lening kan verhogen.

Lening Verhogen

Waarom je lening oversluiten en verhogen?

Het is vaak voordeliger om je lening meteen te laten oversluiten wanneer je denkt aan een verhoging. Bij de oversluiting geniet je namelijk van het allerlaagst verkrijgbare rentepercentage op de gehele markt.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk onafhankelijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw precieze voordeel is. Ook nemen wij je mee door het gehele traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Deze dienst is volledig gratis. Het is niet voor niets dat wij voor dit traject een 9.2 scoren.

Stappenplan lening verhogen bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hierboven wat je kan besparen bij oversluiten
  • Ontvang een gratis persoonlijk bespaaroverzicht en vrijblijvend advies
  • Bespreek je verhoging mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de oversluiting en verhoging samen af

Vragen over je lening verhogen?

Neem contact op

Lening aanvragen

Bereken de mogelijkheden

Overwaarde opnemen

Bereken de mogelijkheden