Hypotheek oversluiten
Verhuizing Financieren Waarvoor kan ik lenen?

Nieuwbouw financieren

Hoe kan ik een nieuwbouw financieren?

Om een nieuwbouw te financieren is de meest voor de hand liggende optie een hypotheekverhoging. Je kan een nieuwbouw financieren door bijvoorbeeld je overwaarde op te nemen uit je huidige hypotheek, of door je hypotheek te verhogen als dit mogelijk is. Wat de meest voordelige optie is, is per geval verschillend. Hierdoor is het belangrijk dat je je hierover goed laat informeren.

Nieuwbouw financieren, wat is de goedkoopste manier?

Je hebt een mooi stuk grond gevonden om een nieuw huis te gaan bouwen of je hebt een leuk nieuwbouwproject gevonden. Voordat het daadwerkelijk van jou kan worden moet je natuurlijk weten of je het kan veroorloven. Of je de nieuwbouw kan betalen hangt vooral af van de hoogte van de hypotheek die je kan krijgen. Deze hypotheek hangt weer af van je vaste inkomen en van je financiƫle verplichtingen. Oversluiten.nl helpt je bij het verkrijgen van een hypotheek zodat jij je nieuwbouw kan betalen!

Nieuwbouw Financieren

Hoeveel geld kan ik lenen voor nieuwbouw?

Je kan onze nieuwbouw financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw nieuwbouw financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw nieuwbouw financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan geld lenen voor nieuwbouw

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwbouw!

Vragen over nieuwbouw financieren?

Contact opnemen

Lening aanvragen

Bereken de mogelijkheden

Overwaarde opnemen

Bereken de mogelijkheden