Verbouwing FinancierenWaarvoor kan ik lenen?

Badkamer financieren

Hoe kan ik een badkamer financieren?

Je kan de badkamer financieren met een persoonlijke lening. De verbouwingslening is een lening met een vast maand en rentebedrag, waardoor je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Je weet precies wanneer en wat je betaalt en wanneer je volledig afgelost bent.

Badkamer financieren, wat is de goedkoopste manier?

Is je badkamer nodig toe aan vervanging? Of wil je een luxer bad of douche? Een badkamer verbouwen kan duur zijn. Het is mogelijk dat je er zelf niet genoeg geld voor hebt en dan zal je de nieuwe badkamer dus moet laten financieren. Dit kan door middel van het afsluiten van een persoonlijke lening, door middel van doorlopend krediet of door het verhogen van je hypotheek. Dit laatste kan alleen gedaan worden als je overwaarde hebt op je hypotheek. Als dit niet het geval is, is een persoonlijke lening de beste oplossing.

Je wil graag geld lenen voor een nieuwe badkamer maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de kosten voor je badkamer te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende badkamer financiering opties: Je kan kiezen om de badkamer te betaling op afbetaling of je kan geld lenen voor een badkamer via een persoonlijke lening.

Bij beide opties ga je je nieuwe badkamer dus per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor een nieuwe badkamer. Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je badkamer ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een badkamer financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie. Let wel op, wat de precieze rentekosten zijn hangt af van jouw situatie!

Badkamer financieren

Hoeveel geld kan ik lenen voor een badkamer?

Je kan onze badkamer financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw badkamer financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Gemiddelde prijs voor een nieuwe badkamer

De gemiddelde kosten van een nieuwe badkamer liggen tussen de €10.000 en de €13.000. Het precieze bedrag is natuurlijk afhankelijk van jouw keuzes. Het renoveren van een badkamer kost gemiddeld minder, namelijk tussen de €7.000 en €10.000. Omdat dit dure prijskaartjes zijn, is een lening afsluiten zeker een keuze die het overwegen waard is.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw badkamer financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan geld lenen voor een badkamer

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe badkamer!

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*