LenenLening Afsluiten

Geld lenen als uitzendkracht

Kan je geld lenen als uitzendkracht?

Je kan geld lenen als uitzendkracht, maar alleen als je in fase B of C zit bij je uitzendbureau. Dit omdat in fase B en C je een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd bezit, wat de bank zekerheid geeft rondom de terugbetaling.

Geld lenen als uitzendkracht, hoe werkt dat?

De mogelijkheid om geld te lenen als uitzendkracht is afhankelijk van de fase waar je als uitzendkracht in zit. De fase waar je in zit is afhankelijk van de duur van het contract wat jij hebt met het uitzendbureau waar jij werkzaam bij bent. Uitzendkrachten die in fase A zitten kunnen geen lening afsluiten. Uitzendkrachten die in fase B en fase C zitten kunnen wel een lening afsluiten. In fase B wordt 70% van het loon meegenomen door kredietverstrekkers, in fase C 100%.

Of je geld kan lenen als uitzendkracht is dus afhankelijk van de fase waar je als uitzendkracht in zit. Zit je in fase B of C? Via Oversluiten.nl kan je een lening afsluiten tegen de aller scherpste tarieven. Zelfs na het afsluiten van de lening kijkt Oversluiten.nl of jij kan besparen op je lening door mogelijke ontwikkelingen in de markt. Hierdoor heb jij altijd de laagste lasten.

Hoeveel geld kan ik lenen als uitzendkracht?

Je kan onze geld lenen uitzendkracht bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw lening ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

geld lenen als uitzendkracht

Geld lenen als uitzendkracht, de opties

Als uitzendkracht heb je de keuze tussen twee vormen van leningen: Het doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Een doorlopend krediet is heel flexibel en geeft jou de vrijheid om de eerste twee jaar van je lening zelf te bepalen wanneer en hoeveel je precies opneemt, maar omdat je hierdoor niet weet wat de lening precies kost van te voren kun je onverwacht voor hogere kosten komen te staan. Hierdoor is dit vaak niet de beste keuze voor uitzendkrachten.

Een persoonlijke lening daarentegen, is vaak wel de beste keuze voor uitzendkrachten. Je krijgt bij een persoonlijke lening een vast rentepercentage, een vaste looptijd en een vaste maandlast. Je weet precies hoeveel alles kost en wanneer je volledig afgelost bent.

Wanneer je voor de persoonlijke lening kiest, bepaal je zelf de looptijd van je lening. Dit wil zeggen dat jij zelf bepaalt wanneer je volledig afgelost wil zijn. Hoe korter je looptijd, hoe sneller je bent afgelost, maar hoe hoger je maandlasten zullen zijn.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw lening mogelijkheden als uitzendkracht zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan geld lenen uitzendkracht bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van extra saldo op je bankrekening!

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*