VerduurzamingWaarvoor kan ik lenen?

Geld lenen voor een duurzame verbouwing

Kan je geld lenen voor een duurzame verbouwing?

Je kan geld lenen voor een duurzame verbouwing via verschillende opties. Zo kun je een persoonlijke lening afsluiten, of kijken of je in aanmerking komt voor de duurzaamheidslening. In veel gevallen kun je dan tussen de 2.500 en 25.000 euro lenen om je woning energiezuinig te maken.

Geld lenen voor een duurzame verbouwing, op welke manier kan dat?

Wil je energiezuiniger leven en ook nog eens bijdragen aan het milieu? Dan is het toepassen van duurzame maatregelen aan je woning een goed idee. Omdat gemeentes en provincies dit stimuleren bieden ze speciale leningen aan voor energiebesparing. Er zijn verschillende manieren waarop je geld kan lenen voor het verduurzamen van je energieverbruik. Wij bij Oversluiten.nl kunnen je met deze verschillende manieren helpen zodat je kan genieten van de vele voordelen die de lening energiebesparing biedt.

Duurzaam verbouwen via de hypotheek

Een van de manier om geld lenen voor duurzame verbouwing is via de hypotheek. Dit kan je doen door middel van het meefinancieren van duurzame maatregelen zoals de waterpomp, HR-ketel, isolatie, zonnecellen, etc. De kredietverstrekker zal dan een bepaald bedrag apart zetten voor deze aankopen en dit controleren met behulp van aankoopnota’s.

Energiebespaarlening

Ook kan je een energiebespaarlening afsluiten bij het Nationaal Energiebespaarfonds. Dit fonds heeft verschillende leningen die bijdragen aan een duurzamer en energiebesparend huis

Groene leningen

Voor verschillende duurzame maatregelen kan je ook een zogenoemde groene lening afsluiten. Kredietverstrekkers verstrekken dan een lening voor het aanschaffen van verschillende maatregelen die huiseigenaren helpen bij het verduurzamen van hun huis.

geld lenen voor een duurzame verbouwing

Duurzaamheidslening

Ten slotte kan je er ook nog voor kiezen om een lening af te sluiten bij de gemeente.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan Oversluiten.nl de beste aanbieder vinden voor leningen voor duurzaam verbouwen. Dit doet Oversluiten.nl gratis en vrijblijvend. Via Oversluiten.nl kan je een lening afsluiten tegen de aller scherpste tarieven. Zelfs na het afsluiten van de lening kijkt Oversluiten.nl of jij kan besparen op je lening door mogelijke ontwikkelingen in de markt. Hierdoor heb jij altijd de laagste lasten.

Hoeveel geld kan ik lenen voor duurzaam verbouwen?

Je kan onze geld lenen voor duurzame verbouwing calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw lening ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw lening mogelijkheden zijn wanneer je duurzaam  wil verbouwen. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

geld lenen voor duurzame verbouwing

Stappenplan geld lenen voor een duurzame verbouwing bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van een duurzaam en energiebesparend huis!

Samengevat

Geld lenen voor een duurzame verbouwing is mogelijk op verschillende manieren. Zo kan je dit uit je hypotheek halen, een energiebespaarlening, duurzaamheidslening of een groene lening aanvragen. Het verduurzamen van je woning zal je maandlasten verlagen en je huiswaarde verhogen. Je kan geld lenen voor duurzame verbouwing om je huis te verduurzamen doormiddel van een HR-ketel, zonnepanelen, betere isolatie etc.

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*