Verhuizing FinancierenWaarvoor kan ik lenen?

Geld lenen voor een huis

Kan je geld lenen voor een huis?

Geld lenen voor een huis wordt het meest gedaan via een hypotheek. Via de hypotheek kun je maximaal 100% van de waarde van de woning lenen. De kosten koper zijn echter wel voor je eigen rekening. Neem je een hypotheek met NHG? Dan is het maximale leenbedrag €405.000 euro.

Geld lenen voor een huis, wat is de goedkoopste manier?

Of je op jezelf gaat wonen of misschien samen gaat wonen: een nieuwe woning kopen is een grote beslissing. Hoeveel kan ik lenen? Ga je huren of kopen? Vaak is het niet mogelijk om een huis zelf te financieren en daardoor is het afsluiten van een lening een goede optie. Hiermee kan je geld lenen voor je huis. Via Oversluiten.nl kan je een lening afsluiten tegen de aller scherpste tarieven. Hierdoor heb jij de aller laagste lasten en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe plek.

Waar moet je op letten?

Voordat je een hypotheek of lening afsluit, is het belangrijk dat je de kosten en opbrengsten met elkaar vergelijkt. Is dit wel de beste keuze? Maar verder ook een duidelijk overzicht van je maandlasten om zo te bepalen of de lening of hypotheek iets is wat je financieel kan dragen. Rente is uiteraard belangrijk, geld lenen kost namelijk altijd geld. Verder is de vorm van lening of hypotheek ook een belangrijke overweging. Aflossingsvrij of toch niet? Hoelang wil ik de rentevast periode hebben? Gelukkig helpt Oversluiten.nl je met al het bovenstaande, zodat je zorgeloos de beste lening of hypotheek kan afsluiten.

Hoeveel geld kan ik lenen voor een huis?

Je kan onze huis financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw woning financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Geld lenen voor een huis

Maximaal lenen

Er zijn regels wat betreft het maximaal te lenen bedrag. Hoeveel je kan lenen, hangt af van zowel de waarde van het koophuis als je inkomen. Je kan een hypotheek afsluiten tot 100% van de waarde van het huis. Meer lenen dan de waarde is onmogelijk en de waarde wordt vastgesteld door een taxateur.

De regels wat betreft de hoogte van de maximale hypotheek worden ieder jaar opnieuw bepaald. Bij het aanvragen van een hypotheek ben je verplicht om al je financiële verplichtingen door te geven. Denk hierbij aan een leasecontract, leningen, schulden enzovoort. Verder hangt de hoogte van hoeveel je maximaal kan lenen ook af van de lengte van de gekozen rentevast periode en het rentepercentage. Al met al, een boel regels, gelukkig staat Oversluiten.nl altijd voor je klaar om je door dit proces te begeleiden.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw huis financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan geld lenen voor huis bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe woning!

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*