Waarvoor kan ik lenen?

Geld lenen voor huis in buitenland

Kan je geld lenen voor huis in buitenland?

Je kan geld lenen voor een huis in het buitenland door een persoonlijke lening af te sluiten. Ook is het mogelijk een hypotheek af te sluiten voor een huis in het buitenland, maar daar tegenover staat wel dat je maximaal 70% van de waarde kan lenen.

geld lenen voor huis in buitenland

Geld lenen voor huis in buitenland, wat is de goedkoopste manier?

Lekker in de zon of juist in de sneeuw boven op een berg? Waar je ook op vakantie gaat, het is altijd fijn als je verblijf leuk en vertrouwd is. Dit is natuurlijk helemaal het geval als het verblijf van jezelf is. Daarom kiezen mensen ervoor om een huis in het buitenland aan te schaffen. Een nieuw huis kopen is een dure aangelegenheid. Een bedrag dat je wellicht niet zelf kan betalen. Bij Oversluiten.nl kan je daarom geld lenen om een huis in het buitenland te financieren.

Je wil graag geld lenen voor huis in buitenland, maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de kosten voor een nieuw huis in het buitenland te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende huis financiering opties: Je kan kiezen om de woning te kopen op afbetaling of je kan geld lenen voor een nieuw huis via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je het nieuwe huis per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor een nieuw huis.

Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je nieuwe woning ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een huis financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie.

Hoeveel geld kan ik lenen voor een huis in het buitenland?

Je kan onze nieuw huis financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw huis financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

geld lenen voor huis in buitenland

Geld lenen voor huis in buitenland via Oversluiten.nl

Oversluiten.nl is onafhankelijk. Dat betekent dat de adviseurs van Oversluiten.nl alle beschikbare geldverstrekkers in Nederland voor je vergelijkt op rentes en voorwaarden. Hierdoor komen onze adviseurs altijd met de best mogelijke deal voor een financiering van een huis in het buitenland.

Nadat je via ons een woning in het buitenland financiering hebt afgesloten stoppen wij niet om je de beste voorwaarden te geven. Wij sluiten jouw financiering namelijk actief over als je in aanmerking komt voor een lagere maandlasten. Dit doen we, desgewenst, ook bij een eventuele hypotheek en andere financieringen. We brengen je hiervan op de hoogte wanneer dit mogelijk is. 

Wil jij je mogelijkheden weten om geld te lenen voor een huis in het buitenland? Ga dan naar ons contactformulier en laat je gegevens achter. Wij brengen gratis en vrijblijvend al jouw huis in buitenland financieringsmogelijkheden in kaart. 

Wij zijn er om voor jou geld vrij te maken. Wij zijn bereikbaar in de avonden en weekenden van 09:00 tot 21:00. Je kan via de volgende kanalen contact met ons opnemen: telefonisch, online, via Whatsapp of wij komen bij je thuis. 

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*