VerduurzamingWaarvoor kan ik lenen?

Geld lenen voor isolatie: Kan dat?

Wil je je huis verduurzamen? Dan is je huis opnieuw of beter laten isoleren een goede optie. Kun je dit niet van je eigen geld betalen? Dan zijn er meerdere manieren om dit toch voor elkaar te krijgen. Oversluiten.nl geeft je op deze pagina informatie over alle mogelijkheden om geld te lenen voor isolatie!

Kan je geld lenen voor isolatie?

Je kan geld lenen voor isolatie via een persoonlijke lening maar ook via een verhoging van je hypotheek. Ook is er een duurzaamheidslening bij de gemeente, waar je tegen een goedkoop tarief geld kan lenen om je woning te verduurzamen via bijvoorbeeld isolatie. Deze lening is maximaal 25.000 euro.

Geld lenen voor isolatie, wat is de goedkoopste manier?

Je vloer, dak of muur isoleren? Door het isoleren van je huis bespaar je energie en zorg je voor een aangenaam binnenklimaat. Omdat het ook nog eens goed is voor het milieu is subsidie een mogelijkheid. Deze subsidie dekt alleen niet al de kosten en er zitten strenge voorwaarden aan verbonden. Het isoleren van je huis blijft een dure maatregel. Er zit een bedrag aan vast dat je wellicht niet zelf kan betalen.

Bij Oversluiten.nl kan je daarom geld lenen om je huis te isoleren. Je wil graag geld lenen voor isolatie maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de kosten voor isolatie te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende isolatie financiering opties: Je kan kiezen om de isolatie voor je woning te betalen op afbetaling of je kan geld lenen voor isolatie via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je de nieuwe isolatie per maand betalen.

De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor de nieuwe isolatie. Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor het isoleren van je woning ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een isolatie financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie.

Hoeveel geld kan ik lenen voor isolatie?

Je kan onze isolatie financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw isolatie financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

geld lenen voor isolatie

Subsidie isolatie

Omdat je door je huis beter te isoleren de woning verduurzaamt, kun je in aanmerking komen voor een subsidie. De landelijke Investeringssubsidie Duurzame Energie is specifiek bedoelt voor duurzame maatregelen zoals het isoleren van je woning.

Vanaf januari 2023 heb je 2 jaar de tijd om deze subsidie in te dienen. Wanneer je eigenaar bent van de koopwoning en deze woning jouw hoofdverblijf is kom je in aanmerking voor deze lSDE subsidie. Let wel op, je komt alleen in aanmerking als de isolatie nieuw is aangeschaft en je dit kan aantonen met een betaalbewijs.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw isolatie financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan geld lenen voor isolatie

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je energiebesparing en geïsoleerde woning!

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder
Kinderfonds-logo-online-variant-08

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*