Verbouwing FinancierenWaarvoor kan ik lenen?

Geld lenen voor renovatie

Kan je geld lenen voor een renovatie?

Je kan geld lenen voor een renovatie door een persoonlijke lening af te sluiten. Ook is het mogelijk om je overwaarde op te nemen en deze te gebruiken voor je renovatie. Let wel op dat je woning nooit meer waard mag zijn dan de totale hypotheek.

Geld lenen voor renovatie, wat is de goedkoopste manier?

Is je woning toe aan wat nieuws? Wil je je woning ombouwen tot jouw eigen droomhuis? Met een renovatie kan je veel verschil maken in je huis, zonder dat je daadwerkelijk gaat verhuizen. Een renovatie kan veel kosten. Als je dit geld niet in zijn totaliteit beschikbaar hebt, kan Oversluiten.nl je helpen met het afsluiten van een lening. Je wil graag geld lenen voor een renovatie maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit!

Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de kosten voor een renovatie te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende renovatie financiering opties: Je kan kiezen om de renovatie te betalen op afbetaling of je kan geld lenen voor de renovatie via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je de renovatie per maand betalen.

De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor renovatie. Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je renovatie ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een renovatie financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie.

geld lenen voor renovatie

Hoeveel geld kan ik lenen voor een renovatie?

Je kan onze renovatie financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw renovatie financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw renovatie financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan geld lenen voor renovatie bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je renovatie!

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder
Kinderfonds-logo-online-variant-08

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*