LenenLening Afsluiten

Geld lenen zonder vast contract

Kan je geld lenen zonder vast contract?

Ja, zelfs zonder vast contract is het mogelijk een lening af te sluiten. Hier zitten wel strengere voorwaarden aan gekoppeld dan bij een lening met vast contract. Je mag geen negatieve BKR-registratie hebben, je moet minimaal 25 jaar of ouder zijn en minimaal twee jaar bij je huidige werkgever werken.

Geld lenen zonder vast contract, wat is de goedkoopste optie?

Het hebben van een tijdelijk contract is voortaan redelijk veel voorkomend, dit in tegenstelling tot jaren geleden toen nog bijna iedereen een vast contract had. Wanneer je geen vast contract hebt kom je minder snel in aanmerking voor een lening, maar gelukkig zijn er vandaag de dag opties voor mensen met een tijdelijk contract. Afhankelijk van jouw wensen heb je de keuze uit een lening door middel van een persoonlijke lening of door middel van een doorlopend krediet.

Beide opties zijn vaak mogelijk voor mensen die geld willen lenen zonder een vast contract, maar de keuze ligt aan het soort contract dat je hebt. Echter zitten er bij beide leningen voordelen en nadelen, die afhankelijk van jouw situatie gunstig of ongunstig kunnen zijn. Een persoonlijke lening is veelal de goedkoopste optie! Via Oversluiten.nl kan je een lening afsluiten tegen de aller scherpste tarieven. Zelfs na het afsluiten van de lening kijkt Oversluiten.nl of jij kan besparen op je lening door mogelijke ontwikkelingen in de markt. Hierdoor heb jij altijd de laagste lasten.

Geld lenen zonder vast contract

Hoeveel geld kan ik lenen zonder een vast contract?

Je kan onze geld lenen zonder vast contract bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw lening ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Voorwaarden waar je aan moet voldoen

Wanneer je geld wilt lenen zonder vast contract, dan moet je aan de volgende voorwaarden voldoen om een lening af te kunnen sluiten:

  • De resterende duur van je arbeidsovereenkomst moet minimaal zes maanden zijn, deze duur is afhankelijk van de kredietverstrekker;
  • Wanneer je een uitkering hebt dan moet dit een langlopende uitkering zijn. Een bijstand-en WW-uitkering worden hierbij niet geaccepteerd.

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*