LenenLening Afsluiten

Lening looptijd 15 jaar

Lening looptijd 15 jaar

Een lening met een looptijd van 15 jaar (180 maanden) is een uitzondering. Normale leningen hebben een maximale looptijd van 10 jaar. Als je een lening afsluit voor woningverbetering dan kun je wel een lening met een 15 jaar lange looptijd afsluiten.

Lening met looptijd van 15 jaar, kan dat wel?

Het is mogelijk om een lening af te sluiten met een looptijd van 15 jaar. Hierbij sluit je een lening af die je in 180 gelijke maandelijkse termijnen terug betaald. Het voordeel hiervan is dat je elke maand weinig betaald t.o.v. een kortere looptijd van bijvoorbeeld 1 jaar.

Bij een lening met een looptijd van 15 jaar moet je wel rekening houden dat het totale bedrag wat je aan rente betaalt hoger is dan bij een korte looptijd. Daarnaast heb je ook voor een relatief lange tijd vaste lasten. Via Oversluiten.nl kan je een lening afsluiten tegen de allerscherpste tarieven. Zelfs na het afsluiten van de lening kijkt Oversluiten.nl of jij kan besparen op je lening door mogelijke ontwikkelingen in de markt. Hierdoor heb jij altijd de laagste lasten.

lening looptijd 15 jaar

Hoeveel geld kan ik lenen met een looptijd van 15 jaar?

Je kan onze lening 15 jaar looptijd bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw lening ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw lening mogelijkheden zijn voor een looptijd van 15 jaar. We kijken ook meteen naar andere looptijden. Daarnaast nemen wij je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan lening looptijd 15 jaar bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van extra saldo op je bankrekening!

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden