BankenoverzichtGeld vrijmaken

Overzicht kredietverstrekkers

Bij het afsluiten of oversluiten van zowel een lening als hypotheek komt als eerste de vraag naar boven: Bij welke bank kan ik dit het beste doen? Op deze pagina geven wij informatie over alle kredietverstrekkers in Nederland!

Overzicht kredietverstrekkers

Een overzicht van kredietverstrekkers in Nederland. Bij Oversluiten.nl werken we samen met meer dan 50 kredietverstrekkers in Nederland. Denk hierbij onder andere aan:

 • ING
 • Rabobank
 • SNS bank
 • ASR bank
 • ABN-AMRO
 • Friesland bank
 • Nationale Nederlanden
 • OHRA
 • PVF Achmea
 • Robeco
 • Triodos

Rabobank

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je Rabobankhypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je Rabobank hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen veel mensen besparen op hun hypotheek lasten. Dat geldt ook zeker voor mensen met een Rabobankhypotheek. Huisbanken zoals de Rabobank hebben in het verleden vaak hoge rentes gehanteerd, waardoor het oversluiten van je Rabobankhypotheek uitermate winstgevend kan zijn.

Een goed voorbeeld van een populaire hypotheek van de Rabobank is de SpaarZeker hypotheek. De SpaarZeker hypotheek was voordelig toen de rente hoog was, maar is nu duurder geworden. Bij de SpaarZeker hypotheek betaal je je schuld aan het einde van de looptijd af en tot die tijd betaal je hypotheekrente en een maandelijks aflosbedrag. Je kan de SpaarZeker hypotheek gemakkelijk oversluiten naar een andere hypotheekvorm. Uiteraard geldt dit ook voor andere hypotheekvormen die je bij de Rabobank hebt kunnen afsluiten, zoals bijvoorbeeld de aflossingsvrije hypotheek.

ING

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je ING-hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je ING-hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen veel mensen besparen op hun hypotheek lasten. Dat geldt ook zeker voor mensen met een ING-hypotheek. Huisbanken zoals de ING hebben in het verleden vaak hoge rentes gehanteerd, waardoor het oversluiten van je ING-hypotheek uitermate winstgevend kan zijn. Daarnaast kan je bij oversluiten de hypotheek vorm wijzigen naar een kwalitatief betere hypotheek. In het verleden zijn er namelijk veel hypotheken met kwalitatief slechte hypotheekvormen afgesloten waar mensen nu spijt van hebben. Zo ook bij ING-hypotheken.

Zo kun je bijvoorbeeld je ING Aflossingsvrije hypotheek oversluiten naar een andere bank, of een andere hypotheekvorm die beter bij jouw huidige financiële situatie past.

ABN-AMRO

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je ABN-AMRO hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je ABN-AMRO hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen veel mensen besparen op hun hypotheek lasten. Dat geldt ook zeker voor mensen met een ABN-AMRO hypotheek. Huisbanken zoals de ABN-AMRO hebben in het verleden vaak hoge rentes gehanteerd, waardoor het oversluiten van je ABN-AMRO hypotheek uitermate winstgevend kan zijn. Daarnaast kan je bij oversluiten de hypotheek vorm wijzigen naar een kwalitatief betere hypotheek. In het verleden zijn er namelijk veel hypotheken met kwalitatief slechte hypotheekvormen afgesloten waar mensen nu spijt van hebben. Zo ook bij ABN-AMRO hypotheken.

Helaas blijkt het soms dat sommige banken de regels niet zo nauw nemen, zo is ABN-AMRO op de vingers getikt. Banken bepalen in grote mate zelf wat ze klanten in rekening brengen voor het lenen van geld. Er gelden wettelijke maximeringen, maar toch zijn hoge rentes op leningen gewoon mogelijk. ABN-AMRO heeft op twee manieren niet eerlijk gehandeld richting haar klanten. Ten eerste mogen klanten verwachten dat de rente van een doorlopend krediet gedurende de looptijd in de pas blijft met de marktrente. De rentes zijn echter al jaren sterk aan het dalen, waar klanten van ABN-AMRO niet of onvoldoende van profiteren.

SNS Bank

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je SNS-hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je SNS-hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen veel mensen besparen op hun hypotheek lasten. Dat geldt ook zeker voor mensen met een SNS-hypotheek. Huisbanken zoals de SNS hebben in het verleden vaak hoge rentes gehanteerd, waardoor het oversluiten van je SNS-hypotheek uitermate winstgevend kan zijn. Daarnaast kan je bij oversluiten de hypotheek vorm wijzigen naar een kwalitatief betere hypotheek. In het verleden zijn er namelijk veel hypotheken met kwalitatief slechte hypotheekvormen afgesloten waar mensen nu spijt van hebben. Zo ook bij SNS-hypotheken.

Aegon

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je Aegon-hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je Aegon-hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Je betaalt namelijk vaak nog de oude hoge rente, terwijl de tegenwoordige rente een stuk lager valt. Reden genoeg dus om je Aegon-hypotheek over te sluiten! Zo zou je bijvoorbeeld je Aegon aflossingsvrije hypotheek omzetten (oversluiten) naar een annuïteitenhypotheek.

DSB Bank/Finqus

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. Mensen met een DSB/Finqus hypotheek hebben vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je DSB/Finqus hypotheek hoe hoger de besparing is bij het DSB hypotheek oversluiten naar een lagere rente, wat ook geldt voor het oversluiten van je Finqus hypotheek. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een DSB/Finqus hypotheek hebben vanaf heden geen boetes meer! Het is nu mogelijk om je DSB/Finqus hypotheek over te sluiten zónder een boete te betalen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je DSB/Finqus hypotheek over te sluiten.

Tot een paar jaar geleden was het voor mensen met een lening van de DSB/Finqus nagenoeg onmogelijk om deze over te sluiten, gelukkig kun je dit nu wel gewoon doen!

Zwitserleven

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. Bij Zwitserleven is het alleen mogelijk om je huidige hypotheek aan te passen, maar niet meer om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Mensen met een Zwitserleven hypotheek hebben daardoor vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je Zwitserleven hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het Zwitserleven hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een Zwitserleven hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een Zwitserleven hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je Zwitserleven hypotheek over te sluiten.

WestlandUtrecht bank

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. Bij WestlandUtrecht bank is het alleen mogelijk om je huidige hypotheek aan te passen, maar niet meer om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Mensen met een WestlandUtrecht bank hypotheek hebben daardoor vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je WestlandUtrecht bank hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het WestlandUtrecht bank hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een WestlandUtrecht bank hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een WestlandUtrecht bank hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je WestlandUtrecht bankhypotheek over te sluiten.

Woonlife

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. Bij Woonlife is het niet meer mogelijk om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Mensen met een Woonlife hypotheek hebben daardoor vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je Woonlife hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het Woonlife hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een Woonlife hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een Woonlife hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je Woonlife hypotheek over te sluiten.

Van Lanschot

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je van Lanschot hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je van Lanschot hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen veel mensen besparen op hun hypotheek lasten. Dat geldt ook zeker voor mensen met een van Lanschot hypotheek. Huisbanken zoals de van Lanschot hebben in het verleden vaak hoge rentes gehanteerd, waardoor het oversluiten van je van Lanschot hypotheek uitermate winstgevend kan zijn. Daarnaast kan je bij oversluiten de hypotheek vorm wijzigen naar een kwalitatief betere hypotheek. In het verleden zijn er namelijk veel hypotheken met kwalitatief slechte hypotheekvormen afgesloten waar mensen nu spijt van hebben. Zo ook bij van Lanschot hypotheken.

UCB Bank

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. UCB is niet meer actief op de hypotheekmarkt, maar beheert alleen nog maar bestaande hypotheken. Mensen met een UCB-hypotheek hebben daardoor vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je UCB-hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het UCB-hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een UCB-hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een UCB-hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je UCB-hypotheek over te sluiten.

overzicht kredietverstrekkers

Triodos

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je Triodos bank hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je Triodos bank hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen veel mensen besparen op hun hypotheek lasten. Dat geldt ook zeker voor mensen met een Triodos bank hypotheek. Huisbanken zoals de Triodos bank hebben in het verleden vaak hoge rentes gehanteerd, waardoor het oversluiten van je Triodos bank hypotheek uitermate winstgevend kan zijn. Daarnaast kan je bij oversluiten de hypotheek vorm wijzigen naar een kwalitatief betere hypotheek. In het verleden zijn er namelijk veel hypotheken met kwalitatief slechte hypotheekvormen afgesloten waar mensen nu spijt van hebben. Zo ook bij Triodos bank hypotheken.

Robeco

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. Robeco Direct is niet meer actief in de markt. Mensen met een Robeco Direct hypotheek hebben daardoor vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je Robeco Direct hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het Robeco Direct hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een Robeco Direct hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een Robeco Direct hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je Robeco Direct hypotheek over te sluiten.

RegioBank

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je RegioBank hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je RegioBank hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen veel mensen besparen op hun hypotheek lasten. Dat geldt ook zeker voor mensen met een RegioBank hypotheek. Huisbanken zoals de RegioBank hebben in het verleden vaak hoge rentes gehanteerd, waardoor het oversluiten van je RegioBank hypotheek uitermate winstgevend kan zijn. Daarnaast kan je bij oversluiten de hypotheek vorm wijzigen naar een kwalitatief betere hypotheek. In het verleden zijn er namelijk veel hypotheken met kwalitatief slechte hypotheekvormen afgesloten waar mensen nu spijt van hebben. Zo ook bij RegioBank hypotheken.

Quion

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je Quion hypotheek is het altijd slim om je oversluit opties te bekijken. Je Quion hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen veel mensen besparen op hun hypotheek lasten. Dat geldt ook zeker voor mensen met een Quion hypotheek. Hoewel Quion een onafhankelijke hypotheek adviseur is, waardoor je waarschijnlijk een goed product hebt gekregen, hebben oude hypotheken hoge rentes, waardoor het oversluiten van je Quion hypotheek uitermate winstgevend kan zijn. Daarnaast kan je bij oversluiten de hypotheek vorm wijzigen naar een kwalitatief betere hypotheek. In het verleden zijn er namelijk veel hypotheken met kwalitatief slechte hypotheek vormen afgesloten waar mensen nu spijt van hebben. Zo ook bij Quion hypotheken.

PVF Achmea

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. Bij PVF achmea is het niet meer mogelijk om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Mensen met een PVF achmea hypotheek hebben daardoor vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je PVF achmea hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het PVF achmea hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een PVF achmea hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een PVF achmea hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je PVF achmea hypotheek over te sluiten.

OHRA

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. OHRA is onderdeel van Delta Lloyd. Samen met Nationale-Nederlanden zijn zij samen één bedrijf geworden. Bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek wordt dit ook gedaan bij de Nationale-Nederlanden. Mensen met een OHRA-hypotheek hebben daardoor vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je OHRA-hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het Robeco Direct hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een OHRA-hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een OHRA-hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je OHRA-hypotheek over te sluiten.

Obvion

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je Obvion hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je Obvion hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Je betaalt namelijk vaak nog de oude hoge rente, terwijl de tegenwoordige rente een stuk lager valt. Reden genoeg dus om je Obvion hypotheek over te sluiten!

Nationale Nederlanden

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je Nationale Nederlanden hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je Nationale Nederlanden hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Je betaalt namelijk vaak nog de oude hoge rente, terwijl de tegenwoordige rente een stuk lager valt. Reden genoeg dus om je Nationale Nederlanden hypotheek over te sluiten.

MNF Bank

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. In 2016 zijn alle activiteiten van de MNF Bank overgegaan naar Florius. Mensen met een MNF Bank hypotheek hebben daardoor vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je MNF Bank hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het MNF Bank hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een MNF Bank hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een MNF Bank hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je MNF Bank hypotheek over te sluiten.

Knab

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je Knab hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je Knab hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen veel mensen besparen op hun hypotheek lasten. Dat geldt ook zeker voor mensen met een Knab hypotheek. Huisbanken zoals de Knab hebben in het verleden vaak hoge rentes gehanteerd, waardoor het oversluiten van je Knab hypotheek uitermate winstgevend kan zijn. Daarnaast kan je bij oversluiten de hypotheek vorm wijzigen naar een kwalitatief betere hypotheek. In het verleden zijn er namelijk veel hypotheken met kwalitatief slechte hypotheekvormen afgesloten waar mensen nu spijt van hebben. Zo ook bij Knab hypotheken. Een fijne uitkomst is dan dat je je Knab hypotheek kan oversluiten. Zo bespaar je geld, krijg je een betere hypotheek én creëer je financiële rust.

Handelsbanken

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je Handelsbanken hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je Handelsbanken hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen veel mensen besparen op hun hypotheek lasten. Dat geldt ook zeker voor mensen met een Handelsbanken hypotheek. Huisbanken zoals de Handelsbanken hebben in het verleden vaak hoge rentes gehanteerd, waardoor het oversluiten van je Handelsbanken hypotheek uitermate winstgevend kan zijn. Daarnaast kan je bij oversluiten de hypotheek vorm wijzigen naar een kwalitatief betere hypotheek. In het verleden zijn er namelijk veel hypotheken met kwalitatief slechte hypotheekvormen afgesloten waar mensen nu spijt van hebben. Zo ook bij Handelsbanken hypotheken. Een fijne uitkomst is dan dat je je Handelsbanken hypotheek kan oversluiten. Zo bespaar je geld, krijg je een betere hypotheek én creëer je financiële rust.

Argenta

Je Argenta hypotheek oversluiten? Je hebt in het verleden toch een weloverwogen keuze gemaakt en bewust gekozen voor een Argenta hypotheek? Dat klopt, maar inmiddels zijn jouw financiële mogelijkheden misschien wel heel anders geworden. Daarnaast betaal je bij een Argenta hypotheek vaak een hogere rente dan bij andere hypotheek aanbieders, waardoor oversluiten voordeliger is. Zeker als je nog een oude hoge rente betaalt. Vaak kan het namelijk nu een stuk voordeliger en kan je honderden of duizenden euro’s besparen op je huidige Argenta hypotheek. Het enige wat je moet doen is je Argenta hypotheek oversluiten.

ASN Bank

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je ASN Bank hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je ABN Amro hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen veel mensen besparen op hun hypotheek lasten. Dat geldt ook zeker voor mensen met een ASN Bank hypotheek. Huisbanken zoals de ASN Bank hebben in het verleden vaak hoge rentes gehanteerd, waardoor het oversluiten van je ASN Bank hypotheek uitermate winstgevend kan zijn. Daarnaast kan je bij oversluiten de hypotheek vorm wijzigen naar een kwalitatief betere hypotheek. In het verleden zijn er namelijk veel hypotheken met kwalitatief slechte hypotheekvormen afgesloten waar mensen nu spijt van hebben. Zo ook bij ASN Bank hypotheken. Een fijne uitkomst is dan dat je je ASN bank hypotheek kan oversluiten. Zo bespaar je geld, krijg je een betere hypotheek én creëer je financiële rust.

Centraal beheer

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je Centraal beheer hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je Centraal beheer hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Je betaalt namelijk vaak nog de oude hoge rente, terwijl de tegenwoordige rente een stuk lager valt. Reden genoeg dus om je Centraal beheer hypotheek over te sluiten.

CMIS Nederland

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. CMIS Nederland verstrekte tot 2008 hypotheken onder de naam GMAC. Mensen met een CMIS Nederland/GMAC hypotheek hebben vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je CMIS Nederland/GMAC hypotheek hoe hoger de besparing is bij het CMIS Nederland/GMAC hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een CMIS Nederland/GMAC hypotheek hebben regelmatig een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een CMIS Nederland/GMAC product af te sluiten, waardoor de boetes vaak lager uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je CMIS Nederland/GMAC hypotheek over te sluiten.

DBV

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. DBV behoorde tot 2007 tot de Credit Swiss Group. Sinds 2009 is de bank overgenomen door SNS Reaal. Er kunnen nu dus geen nieuwe hypotheken meer afgesloten worden bij DBV. Mensen met een DBV-hypotheek hebben vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je DBV-hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het DBV-hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een DBV-hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een DBV-hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je DBV-hypotheek over te sluiten.

De Goudse

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. Bij De Goudse is het alleen mogelijk om je huidige hypotheek aan te passen, maar niet meer om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Mensen met een De Goudse hypotheek hebben hierdoor vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je De Goudse hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het De Goudse hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een De Goudse hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een De Goudse hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je De Goudse hypotheek over te sluiten.

Delta Lloyd

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je Delta Lloyd hypotheek is het altijd slim om je oversluit opties te bekijken. Je Delta Lloyd hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen veel mensen besparen op hun hypotheek lasten. Dat geldt ook zeker voor mensen met een Delta Lloyd hypotheek. Delta Lloyd hypotheken bestaan al een tijdje niet meer, want ze zijn overgegaan naar de NN. Hierdoor is een Delta Lloyd hypotheek vaak wat ouder, waardoor het oversluiten van je Delta Lloyd hypotheek uitermate winstgevend kan zijn. Daarnaast kan je bij oversluiten de hypotheek vorm wijzigen naar een kwalitatief betere hypotheek. In het verleden zijn er namelijk veel hypotheken met kwalitatief slechte hypotheek vormen afgesloten waar mensen nu spijt van hebben. Zo ook bij Delta Lloyd hypotheken. Een fijne uitkomst is dan dat je je Delta Lloyd hypotheek kan oversluiten. Zo bespaar je geld, krijg je een betere hypotheek én creëer je financiële rust.

Erasmus

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. Erasmus is niet meer actief op de hypotheekmarkt, maar beheert alleen nog maar bestaande hypotheken. Mensen met een Erasmus hypotheek hebben daardoor vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je Erasmus hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het Erasmus hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een Erasmus hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een Erasmus hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je Erasmus hypotheek over te sluiten.

Falcon Leven

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. Bij Falcon Leven is het niet meer mogelijk om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Mensen met een Falcon Leven hypotheek hebben hierdoor vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je Falcon Leven hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het Falcon Leven hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een Falcon Leven hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een Falcon Leven hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je Falcon Leven hypotheek over te sluiten.

Florius

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je Florius hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je Florius hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Je betaalt namelijk vaak nog de oude hoge rente, terwijl de tegenwoordige rente een stuk lager valt. Reden genoeg dus om je Florius hypotheek over te sluiten.

Friesland bank

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. Friesland bank is niet meer actief op de hypotheekmarkt, maar beheert alleen nog maar bestaande hypotheken. Mensen met een Friesland bank hypotheek hebben daardoor vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je Friesland bank hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het Friesland bank hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een Friesland bank hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een Friesland bank hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je Friesland bank hypotheek over te sluiten.

Generali

Als je al wat onderzoek naar het oversluiten van je hypotheek hebt gedaan, weet je dat er naast mogelijke besparingen van duizenden euro’s ook enkele kosten gemaakt worden bij het oversluiten van de hypotheek. Generali is niet meer actief op de hypotheekmarkt, maar beheert alleen nog maar bestaande hypotheken. Mensen met een Generali hypotheek hebben vaak een ‘oudere’ hypotheek, wat meestal gepaard gaat met een hoge rente. Hoe hoger de rente op je Generali hypotheek, hoe hoger de besparing is bij het Generali hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Een groot onderdeel van de oversluitkosten is de oversluitboete. Mensen met een Generali hypotheek hebben een heel lage boete! Het is nu namelijk niet meer mogelijk om een Generali hypotheek af te sluiten, waardoor de boetes heel laag uitvallen. Deze twee bovenstaande redenen geven aan dat het de ideale omstandigheden zijn om je Generali hypotheek over te sluiten.

ASR Bank

Hoewel je in het verleden bewust gekozen hebt voor je ASR-hypotheek is het altijd slim om je oversluitopties te bekijken. Je ASR-hypotheek oversluiten kan namelijk ontzettend veel voordeel en rust opleveren. Je betaalt namelijk vaak nog de oude hoge rente, terwijl de tegenwoordige rente een stuk lager valt. Reden genoeg dus om je ASR-hypotheek over te sluiten.

Veel Nederlanders hebben een pensioentekort. De gepensioneerden met een eigen woning hebben baat bij de sterk gestegen huizenprijzen. Het huis verkopen om de overwaarde eruit te halen is vaak niet wenselijk en ook niet nodig. Je kunt namelijk een deel van de overwaarde uit je huis halen én er ook nog blijven wonen.Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je huidige hypotheek oversluiten naar de levensrente hypotheek van de ASR. Wanneer je jouw hypotheek oversluit naar de levensrente hypotheek van de ASR kan je al jouw pensioen dromen waarmaken. In sommige gevallen kan je zelfs óók nog besparen op je maandlasten

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*