Waarvoor kan ik lenen?

Rolex in termijnen betalen

Kun je een Rolex in termijnen betalen?

Je kan je Rolex in termijnen betalen. Dit kan zowel door de Rolex te kopen op afbetaling of door een persoonlijke lening af te sluiten. De persoonlijke lening heeft vaak een voordeligere rente dan de koop op afbetaling, waardoor dit vaak de meest verstandige keuze is.

Rolex kopen op afbetaling

Wanneer je een Rolex koopt op afbetaling ben je niet direct de eigenaar van het horloge. Je krijgt het wel direct in je bezit. Wanneer de volledige betaling is voldaan ben je de eigenaar van het horloge. Hierbij doe je de afbetaling niet bij een bank, maar bij de verkoper. 

Wanneer je producten op afbetaling koopt dan rust er vaak een hoge rente op de afbetaling. Deze rente kan wel oplopen tot 14%. Hierdoor zorgt koop op afbetaling vaak voor hoge maandlasten. 

Rolex financieren met persoonlijke lening

Het is mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten waarmee je de Rolex kan financieren. Hierbij regel je de financiering van te voren. Wanneer je het geld hebt ontvangen kan je hiermee de Rolex aankopen. Bij een persoonlijke lening heb je een lagere rente dan bij koop op afbetaling. Bovendien ben je ook meteen de eigenaar van de Rolex. 

Rolex in termijnen betalen

Afsluiten persoonlijke lening voor financieren Rolex

Als je een persoonlijke lening afsluit kan je kiezen in hoeveel termijnen je deze wil aflossen. Afhankelijk van het aantal termijnen dat je kiest wordt de maandlast bepaald. Dit bedrag betaal je iedere maand aan de bank, totdat je lening is afgelost. 

Kies hierbij niet voor een lening bij je huisbank. De rente bij huisbanken zoals de Rabobank, ING of de ABN ligt een stuk hoger dan bij specialistische banken. Een onafhankelijk tussenpersoon vergelijkt alle geldverstrekkers, waardoor je altijd de laagste maandlasten hebt tegen de beste voorwaarden. 

Een Rolex financieren via Oversluiten.nl

Oversluiten.nl is onafhankelijk. Dat betekent dat de adviseurs van Oversluiten.nl alle beschikbare geldverstrekkers in Nederland voor je vergelijkt op rentes en voorwaarden. Hierdoor komen onze adviseurs altijd met de best mogelijke deal voor de financiering van jouw Rolex in termijnen. 

Nadat je bij ons een Rolex financiering hebt afgesloten stoppen wij niet om je de beste voorwaarden te geven. Wij sluiten jouw lening namelijk actief over als je in aanmerking komt voor een lagere rente. We doen dit ook, desgewenst, voor een eventuele hypotheek en andere financieringen. We brengen je hiervan op de hoogte wanneer dit mogelijk is. 

Wil jij je mogelijkheden weten om een Rolex te financieren? Ga dan naar ons contactformulier en laat je gegevens achter. Wij brengen gratis en vrijblijvend al jouw mogelijkheden in kaart. 

Wij zijn er om voor jou geld vrij te maken. Dat doen we óók in de avonden en weekenden. Telefonisch, online, via Whatsapp of bij je thuis.

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*