Waarvoor kan ik lenen?

Tweede huis financieren

Hoe kan ik een tweede huis financieren?

Een tweede huis financieren kan niet zomaar. Niet elke bank wil dit voor je financieren, en je kan ook geen volledige hypotheek afsluiten. Een groot gedeelte financiering moet dus van eigen geld betaald worden. Je betaalt hogere hypotheekrente en je moet een extra voorwaarden voldoen.

Tweede huis financieren, wat is de goedkoopste manier?

Je wil graag een tweede huis kopen als vakantiehuisje. Of misschien zie je een tweede huis als goede investering of gaan je kinderen erin wonen tijdens hun studie. Wat de reden voor de aankoop van een tweede huis ook is, het is een dure aangelegenheid. Een tweede huis financieren kan met een hypotheek of met een lening. Doordat er strenge regels aan een hypotheek voor een tweede huis hangen, doen banken dit niet erg vaak. Ook kost het op langere termijn meer geld.

Je wil graag geld lenen voor een tweede huis maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de kosten voor een tweede huis te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende tweede huis financiering opties: Je kan kiezen om het tweede huis te kopen op afbetaling of je kan geld lenen voor een tweede huis via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je het tweede huis per maand betalen.

De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor een tweede huis. Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je tweede huis ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een tweede huis financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie.

tweede huis financieren

Hoeveel geld kan ik lenen voor een tweede huis?

Je kan onze tweede huis financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw tweede huis financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Tweede huis kopen met overwaarde

Het is in sommige gevallen ook mogelijk om een tweede huis te betalen met de overwaarde op je eerste woning. Doordat je het hypotheekbedrag verhoogt met het bedrag gelijk aan je overwaarde, kun je dit geld gebruiken voor de aankoop van een tweede huis. Let op: dit kan niet altijd, dit hangt ook deels af van je inkomen. Zorg dat je deze optie overlegt met je adviseur!

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw tweede huis financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan geld lenen voor een tweede huis

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je tweede huis!

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*