Waarvoor kan ik lenen?

Leendoeleinden

Waarvoor kan ik geld lenen?

De vraag “Waarvoor kan ik geld lenen?” is een vrij logische. Er zijn een heleboel verschillende leendoeleinden. Denk hierbij aan verduurzaming, voertuigen, een vakantiehuis, je bruiloft en nog veel meer. In de meeste gevallen is een lening afsluiten uiteraard mogelijk.

Geld lenen voor een verhuizing

Of je nu op jezelf gaat wonen of gaat samenwonen met je partner: een nieuw huis kopen is een grote beslissing. Een verhuizing is duur, gelukkig kun je hiervoor uiteraard geld lenen. Vaak is het niet mogelijk om zelf uit eigen zak een verhuizing te betalen en daardoor is het afsluiten van een lening een goede beslissing. Als je hulp nodig hebt bij het uitrekenen hoeveel jij kan lenen en meer informatie wilt over het geld lenen voor een verhuizing, helpen we je in dit artikel graag verder!

Geld lenen voor verduurzaming

Als je energiezuiniger wilt leven en een bijdrage wilt leveren aan het milieu, dan is de keuze om je huis te verduurzamen een optie. Nu is de vraag wel, kun je geld lenen voor een verduurzaming? Gemeentes en provincies stimuleren de keuze om je woning te verduurzamen, hierdoor worden er speciale leningen aangeboden! Er zijn een boel verschillende soorten leningen die je kunt afsluiten met als doel verduurzaming, bekijk hier alle opties en bepaal welke het beste bij jouw situatie past!

Geld lenen voor een verbouwing

Wanneer je gaat verbouwen zijn er meerdere opties om hier geld voor te lenen, omdat er ook meerdere aspecten zijn die bij het onderwerp verbouwing horen. Welke optie voor jou het voordeligst is, hangt af van je huidige hypotheek maar ook de waarde van je huis. Eén van de opties is de verbouwingslening. Informatie over welke opties er zijn en de berekening welke optie het beste bij je past, geven we je graag in dit artikel!

Geld lenen voor een garage

Heb je toestemming gekregen van de gemeente om een nieuwe garage te bouwen? Dan is er snel de vraag of je geld kunt lenen voor een garage. Het (laten) bouwen van een nieuwe garage is namelijk een dure aangelegenheid, gelukkig is het mogelijk om hier geld voor te lenen mocht je dit niet zelf kunnen financieren. Zoals bij veel leen doelen, zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt de garage in termijnen betalen, of hiervoor een lening afsluiten. In de meeste gevallen, is het afsluiten van een lening de goedkopere optie. Meer informatie over het geld lenen voor een garage kun je in dit artikel vinden!

Geld lenen voor een garagebox

Heb je toestemming gekregen van de gemeente om een nieuwe garagebox te bouwen? Dan is er snel de vraag of je geld kunt lenen voor een garagebox. Het (laten) bouwen van een nieuwe garagebox is namelijk een dure aangelegenheid, gelukkig is het mogelijk om hier geld voor te lenen mocht je dit niet zelf kunnen financieren. Zoals bij veel leen doelen, zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt de garagebox in termijnen betalen, of hiervoor een lening afsluiten. In de meeste gevallen, is het afsluiten van een lening de goedkopere optie. Meer informatie over het geld lenen voor een garagebox kun je in dit artikel vinden!

Geld lenen voor tuin

Er zijn genoeg redenen om je tuin te renoveren, maar kun je hier geld voor lenen? Een mooi groot terras zodat je in de zomer met al je vrienden en familie gezellig kan barbecueën? Of toch liever een mooi vijvertje aanleggen? Je tuin is toe aan vernieuwing en je gaat het meteen aanpakken door je tuin te renoveren. Je prijs om je tuin te veranderen kan hoog oplopen. Je wil alles uit je tuin halen en wil daarom een lening hiervoor afsluiten. Dit kan, zoals in de meeste gevallen, kun je de tuinrenovatie in termijnen betalen of hier een lening voor afsluiten. Meer informatie over het geld lenen voor de tuin kun je in dit artikel vinden!

Geld lenen voor meubels

Wil je nieuwe meubels kopen maar kun je deze niet zelf financieren? Dan kun je je afvragen of je geld kan lenen voor meubels. Kort antwoord: Dit kan! Je kan kiezen om meubels te kopen op afbetaling of je kan geld lenen voor meubels via een persoonlijke lening. De persoonlijke lening is in dit geval de goedkoopste optie! Voor meer informatie over het geld lenen voor meubels, kun je bij dit artikel terecht!

Geld lenen voor grond

Het kopen van (extra) grond is al snel erg hoog en niet te financieren uit eigen zak. Kun je geld lenen voor grond die je wilt kopen? Kort antwoord: Ja dit kan! Het willen kopen van nieuwe grond kan veel verschillende redenen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een grotere tuin of eetkamer, of wellicht het bouwen van een nieuw huis. Als je graag geld wilt lenen voor grond maar niet weet wat de goedkoopste manier is, helpen we je graag in dit artikel!

Geld lenen voor een woonwagen

Wanneer je graag een nieuwe of tweedehands woonwagen wil kopen maar dit niet zelf kan financieren rest vaak de vraag of je geld kan lenen voor een woonwagen. Je kan je woonwagen financieren middels een doorlopend krediet, een persoonlijke lening, kopen op afbetaling en in sommige gevallen is een hypotheek, deels, mogelijk. Voor alle informatie over welke manieren er zijn voor het geld lenen voor een woonwagen, kun je terecht bij dit artikel!

Geld lenen voor een camper

Wanneer je graag een nieuwe of tweedehands camper wilt kopen maar het niet zelf kan financieren, speelt vaak de vraag of je geld kan lenen voor een camper. Je kan inderdaad geld lenen voor een camper. Er zijn drie opties: Je kan de camper leasen, kopen op afbetaling of een camper lening afsluiten. De lening is hier de goedkoopste optie. Voor alle informatie over de opties voor het geld lenen voor een camper, kun je terecht bij dit artikel!

Geld lenen voor een boot

Je kan geld lenen voor een boot. Dit kan op veel verschillende manieren, er zijn wel 6(!) mogelijkheden. Iedere optie komt met zijn eigen voor- en- nadelen. Wij gaan hier uitgebreid op in en geven je alle uitleg die nodig is over het geld lenen voor een boot in dit artikel, zodat jij de juiste keuze kan maken!

Geld lenen voor een caravan

Vakantie met een caravan geeft veel voordelen, maar het is een grote investering waar veel geld bij komt kijken: een bedrag dat je wellicht niet in een keer kan betalen. Kun je eigenlijk geld lenen voor een caravan? Kort gezegd: Ja dit kan! Op deze manier kun je snel genieten van een vakantie in je nieuwe caravan!

Geld lenen voor een stacaravan

Vakantie met stacaravan geeft vele voordelen, maar het is een grote investering waar veel geld bij komt kijken: een bedrag dat je wellicht niet in een keer kan betalen. Kun je eigenlijk geld lenen voor een stacaravan? Kort gezegd: Ja dit kan! Wij leggen je in dit artikel graag uit wat de mogelijkheden zijn en hoeveel geld het jou gaat kosten. Op deze manier kun je snel genieten van een vakantie in je nieuwe stacaravan!

waarvoor kan ik lenen

Geld lenen voor een elektrische fiets

Kun je geld lenen voor een elektrische fiets? Wanneer je graag een nieuwe elektrische fiets wil maar het zelf niet kan financieren heb je drie opties: Je kan de elektrische fiets leasen, kopen op afbetaling of een elektrische fiets financiering afsluiten. De goedkoopste optie hier is om je fiets te financieren door een lening af te sluiten. Voor meer informatie over het geld lenen voor een elektrische fiets, kun je terecht bij dit artikel!

Geld lenen voor een scooter

Kun je geld lenen voor een scooter? Wanneer je graag een nieuwe scooter wil maar het zelf niet kan financieren heb je drie opties: Je kan de scooter leasen, kopen op afbetaling of een scooter financiering afsluiten. De goedkoopste optie hier is de scooter financieren met een persoonlijke lening. In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt omtrent het geld lenen voor een scooter!

Geld lenen voor een motor

Kun je geld lenen voor een motor? Heb je al voor een tijdje je oog op een motor, maar heb je nog niet al het geld bij elkaar gespaard? Wil jij zo snel mogelijk je motor aanschaffen en hiervoor een lening afsluiten? Dan kunnen we jou alvast goed nieuws brengen, dit kan! Zoals bij veel leen doelen zijn er verschillende opties wat betreft het financieren van deze motor. In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken!

Geld lenen voor een quad

Kun je geld lenen voor een quad? Wanneer je graag een nieuwe quad wil maar het zelf niet kan financieren heb je drie opties: Je kan de quad leasen, kopen op afbetaling of een quad financiering afsluiten. De goedkoopste optie hier is de quad financieren met een persoonlijke lening. In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt omtrent het geld lenen voor een quad!

Geld lenen voor een vakantiehuis

Kun je geld lenen voor een vakantiehuis? Ja, je kan geld lenen voor een vakantiehuis. Je kan je vakantiehuis op 4 manieren financieren. Met een verhoging van je huidige hypotheek, een tweede hypotheek afsluiten, persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Het afsluiten van een persoonlijke lening komt hierbij het meest voor. In dit artikel geven we je alle informatie die jij nodig hebt bij het maken van de beslissing om een lening af te sluiten voor een vakantiehuis!

Geld lenen voor een chalet

Ja, je kan geld lenen voor een chalet. Wanneer je graag een nieuw of tweedehands chalet wil kopen maar zelf niet kan financieren zijn er gelukkig meerdere opties. Je kan je chalet financieren middels een doorlopend krediet, een persoonlijke lening, kopen op afbetaling en in sommige gevallen in een hypotheek. In dit artikel geven we je alle informatie die jij nodig hebt wat betreft het geld lenen voor een chalet!

Geld lenen voor een tiny house

Wanneer je graag een nieuw of tweedehands tiny house wil kopen of bouwen, maar dit zelf niet kan betalen vraag je je snel af of je geld kan lenen voor een tiny house. Ja, je kunt ged lenen voor een tiny house. Zoals bij veel leen doelen zijn er verschillende opties mogelijk. In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt bij het maken van de keuze om een tiny house aan te schaffen!

Geld lenen voor een mantelzorgwoning

Kun je geld lenen voor een mantelzorgwoning? Ja, dit kan. Wanneer je graag een mantelzorgwoning wil kopen of bouwen maar zelf niet kan financieren zijn er gelukkig meerdere opties. Je kan je mantelzorgwoning financieren middels een doorlopend krediet, een persoonlijke lening, koop op afbetaling en in sommige gevallen is een financiering via de huidige hypotheek mogelijk. In dit artikel geven we je alle informatie die jij nodig hebt wat betreft het geld lenen voor een mantelzorgwoning!

Geld lenen voor een tweede huis

Je wil graag een tweede huis kopen als vakantiehuisje. Of misschien zie je een tweede huis als goede investering of gaan je kinderen erin wonen tijdens hun studie. Wat de reden voor de aankoop van een tweede huis ook is, het is een dure aangelegenheid. Gelukkig zijn er opties om geld te lenen voor een tweede huis. Een tweede huis financieren kan met een hypotheek of met een lening. Doordat er strenge regels aan een hypotheek voor een tweede huis hangen, doen banken dit niet erg vaak. Ook kost het op langere termijn meer geld. Lees in dit artikel alles wat je moet weten wat betreft het geld lenen voor een tweede huis.

Geld lenen voor je bruiloft

Een bruiloft is een dure aangelegenheid. Vaak is het niet mogelijk om dit zelf te financieren, kun je geld lenen voor je bruiloft? Ja, je kan gelukkig geld lenen voor je bruiloft. Het afsluiten van een lening is een goede optie. Hier kun je bijvoorbeeld je trouwring, trouwjurk, je huwelijksreis of alles in één keer mee betalen. Voor alle informatie wat betreft het geld lenen voor je bruiloft kun je terecht bij dit artikel!

Geld lenen voor een Rolex

Ja, je kunt geld lenen voor een Rolex. Wanneer je graag een nieuwe Rolex wil maar het zelf niet kan financieren heb je twee opties: Je kan de Rolex kopen op afbetaling of een Rolex financiering afsluiten. De Rolex financieren door een lening af te sluiten is veel goedkoper dan de afbetaling in termijnen. Voor alle informatie die je nodig hebt over het geld lenen voor een Rolex, kun je terecht bij dit artikel!

Geld lenen voor een borstvergroting

Ja, je kunt geld lenen voor een borstvergroting. Een borstvergroting kun je op twee manieren financieren. Je kan een persoonlijke lening afsluiten, of de borstvergroting op afbetaling laten doen. De persoonlijke lening is hierbij de goedkoopste optie. Voor alle informatie over de opties om geld te lenen voor een borstvergroting, kun je terecht bij dit artikel!

Geld lenen voor je schulden

Heb je openstaande schulden? Het is mogelijk om deze af te lossen met een lening, maar of het ook verstandig is valt nog te bezien. Je wilt liever geen schulden hebben. Maar de schuld financieren met een lening is veel duurder. Voor alle informatie over het geld lenen voor de afbetaling van je schuld, kun je hier terecht.

Geld lenen voor huis in buitenland

Wil je een huis aanschaffen in het buitenland? Of dit nu een vakantiewoning of permanente woning is, dit is een dure aangelegenheid. Gelukkig kun je in veel gevallen geld lenen voor deze aankoop. Bekijk voor meer informatie en alle opties dit artikel.

Geld lenen voor een recreatiewoning

Wanneer je een recreatiewoning wilt aanschaffen, kan het zijn dat je dit niet in één keer zelf kunt betalen. Dit is heel normaal, want een recreatiewoning is een dure aankoop. Gelukkig kun je op verschillende manieren geld lenen voor deze aankoop. Voor alle opties en meer informatie over het geld lenen voor een recreatiewoning, kun je terecht bij dit artikel.

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*