Uitkering

Uitkering

Een uitkering is een bepaalde hoeveelheid geld wat iemand uitgekeerd krijgt voor een bepaalde reden, deze som wordt uitbetaald door de overheidsinstanties en gemeentes van Nederland. Een uitkering is vaak een oplossing voor mensen die zonder dit geld niet een leven kunnen financieren, de uitkering geeft hierbij zekerheid om niet zonder inkomsten te zitten. 

Er zijn heel wat uitkeringen die zijn opgedeeld in 4 categorieën. Dit zijn:

  1. Werkloosheidsuitkering
  2. Uitkering bij ziekte
  3. Uitkering of ondersteuning als je arbeidsongeschikt bent
  4. zwangerschapsuitkering en adoptie- of pleegzorguitkering

Wil je meer weten over uitkeringen?

We gaan graag met je in gesprek en vertellen je meer over jouw persoonlijke situatie met betrekking tot leningen.

Geld lenen met een uitkering

Er zijn veel verschillende uitkeringen waar allemaal andere regels en voorwaarden voor zijn, daarom is het voor elke situatie anders of je kan lenen en hoeveel je dan zou kunnen lenen.

Je kan bijvoorbeeld met een WW of Bijstandsuitkering geen geld lenen. Dit omdat bij een WW uitkering de maximale looptijd te kort is om een lening af te betalen. Bij een bijstandsuitkering is het inkomen te laag. Uitkeringen waar je wel een lening mee kan aanvragen zijn bijvoorbeeld de AOW of WAO uitkering omdat hierbij de inkomsten elke maand voor een langere tijd vaststaan.

 

Geld lenen met een uitkering, wat is de goedkoopste manier?

Als je van een uitkering leeft maar je hebt toch een geldsom nodig, bijvoorbeeld als je koelkast ermee gestopt is, is lenen soms de beste optie. Een lening afsluiten met een uitkering kan soms lastig zijn. Banken willen namelijk de zekerheid dat je zowel het geleende bedrag als de rente terugbetaalt. Je wil graag geld lenen maar je leeft van een uitkering? Bij Oversluiten.nl ben je op het goede adres. Wij leggen je graag uit hoe je toch geld kunt lenen! Wanneer je op zoek bent naar een financiering is een persoonlijke lening de beste en goedkoopste optie.

Hoeveel geld kan ik lenen met een uitkering?

Je kan onze financiering bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Nooit kosten zonder resultaat

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Als je niet bespaart, betaal je ons ook niet. Het in kaart brengen van je financiële situatie is altijd gratis en zonder verplichtingen.

Altijd het beste advies

Wij combineren digitaal advies met een persoonlijke touch. Onze adviseurs zijn flexibel en staan ook in de avonden en weekenden voor je klaar. Jouw gemak en vertrouwen zijn onze prioriteit.

Altijd de laagste rente

Als onafhankelijk erkend adviseur houden we de rentestanden scherp in de gaten. We geven je direct een seintje als jouw rente omlaag kan, zodat je nooit te veel betaalt.

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden