Hypotheek oversluiten
Lening Afsluiten Lenen

Geld lenen als 70-plusser

Geld lenen 70-plus

Ja, je kan geld lenen als 70-plusser, maar door de leeftijd hangen hier wel strengere voorschriften aan vast. Je hebt minder financiƫle ruimte en de kans op overlijden wordt groter. Hierdoor is het bij sommige banken niet mogelijk of heel moeilijk om geld te lenen als 70-plusser. Gelukkig is het niet onmogelijk. Je kan geld lenen als 70-plusser wanneer je aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Geld lenen 70 plus, kan dat wel?

Bij verschillende kredietverstrekkers is het niet mogelijk een lening af te sluiten als 70-plusser. Gelukkig kunnen wij je bij Oversluiten.nl hiermee helpen en is het afsluiten van een lening 70 plus wel mogelijk. Wel hangen er andere en strengere voorwaarden aan, omdat je minder financiƫle ruimte hebt en de kans op overlijden groter wordt naarmate je ouder wordt. Deze voorwaarden verschillen per kredietverstrekker en bank, net zoals de rente die je over het geleende bedrag moet betalen.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan Oversluiten.nl de beste aanbieder vinden voor leningen voor 70-plussers. Dit doet Oversluiten.nl gratis en vrijblijvend. Via Oversluiten.nl kan je een lening afsluiten tegen de allerscherpste tarieven. Zelfs na het afsluiten van de lening kijkt Oversluiten.nl of jij kan besparen op je lening door mogelijke ontwikkelingen in de markt. Hierdoor heb jij altijd de laagste lasten.

Geld Lenen 70-Plus

Hoeveel geld kan ik lenen als 70-plusser?

Je kan onze geld lenen 70 plus calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw lening ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw lening mogelijkheden zijn wanneer je 70-plusser bent. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan geld lenen 70 plus bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van extra saldo op je bankrekening!

Vragen over een lening afsluiten?

Neem contact op

Lening aanvragen

Bereken de mogelijkheden

Overwaarde opnemen

Bereken de mogelijkheden