Verhuizing FinancierenWaarvoor kan ik lenen?

Geld lenen voor verhuizen, kan dat?

Kan je geld lenen voor verhuizen?

De financiering van een verhuizing kan je op verschillende manieren aanpakken. De aanschaf en verbouwing van de nieuwe woning kun je financieren met een hypotheek. De inboedel en andere verhuiskosten kun je financieren door een persoonlijke lening of doorlopend krediet af te sluiten.

Geld lenen voor een huis

Of je op jezelf gaat wonen of misschien samen gaat wonen: een nieuwe woning kopen is een grote beslissing. Hoeveel kan ik lenen? Ga je huren of kopen? Vaak is het niet mogelijk om een huis zelf te financieren en daardoor is het afsluiten van een lening een goede optie. Hiermee kan je geld lenen voor je huis. Voor alle informatie over het lenen van geld voor een nieuw huis, kan je terecht bij dit artikel.

geld lenen voor verhuizen

Een verhuizing financieren

Wanneer je gaat verhuizen kan dit veel kosten met zich mee brengen. Om deze reden zijn veel mensen op zoek naar een manier om hun verhuizing te financieren. Wanneer je gaat verhuizen heb je de optie om een verhuisbedrijf in te huren maar je kan het natuurlijk ook zelf doen. Beide manieren kosten echter (veel) geld. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een lening af te sluiten, waardoor je zelf de manier kan kiezen waarop je de verhuizing kan financieren. Wil je meteen nieuwe (of tweedehands) spullen kopen voor in je nieuwe woning, dan kan dit bij dezelfde lening worden bijgevoegd. Voor alle informatie over het financieren van allerlei kosten verbonden aan je verhuizing, kan je terecht bij dit artikel.

Geld lenen voor verhuizen: Nieuwbouw financieren

Om een nieuwbouw te financieren is de meest voor de hand liggende optie een hypotheekverhoging. Je kan een nieuwbouw financieren door bijvoorbeeld je overwaarde op te nemen uit je huidige hypotheek, of door je hypotheek te verhogen als dit mogelijk is. Wat de meest voordelige optie is, is per geval verschillend. Hierdoor is het belangrijk dat je je hierover goed laat informeren. Voor alle informatie over het financieren van je nieuwbouw, kan je terecht bij dit artikel.

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*