Hypotheek oversluiten
Lening Oversluiten Lenen

ABN-AMRO of onafhankelijk adviseur?

ABN-AMRO of onafhankelijk adviseur?

Bij het oversluiten van je ABN-AMRO lening is het belangrijk dat je je afvraagt waar je je advies haalt, bij de ABN-AMRO zelf, of bij een onafhankelijk adviseur. Een adviseur van de ABN-AMRO zal alleen kijken naar leningen binnen de ABN-AMRO, terwijl een onafhankelijk adviseur kijkt naar alle leningen op de markt bij alle geldverstrekkers. Daarom is het bijna gegarandeerd dat een onafhankelijk adviseur jou een beter voorstel kan doen voor het oversluiten van je lening dan de adviseur van de ABN-AMRO zelf.

ABN-AMRO rekent niet met lage rente bij lening oversluiten

De laagste rentes op leningen worden niet aangeboden door banken als ABN-AMRO, ING & Rabobank. Dat is ook niet nodig, zij hebben namelijk trouwe klanten die blijkbaar bereid zijn om meer te betalen om bij één van de bekende banken te zitten. Wat veel mensen niet weten is dat kleinere banken vaak bij de grote banken horen. Zo is de Freo bank onderdeel van de Rabobank en Defam van de ABN-AMRO.

ABN-AMRO

Door de onafhankelijkheid kijkt de adviseur verder dan één bank. Er zijn tientallen geldverstrekkers en één daarvan past het beste bij jou. Je moet namelijk niet alleen op zoek naar de laagste rente. De voorwaarden moeten ook goed zijn en de looptijd moet goed passen bij jou en bij jouw maandelijks budget. Je wilt zo snel mogelijk weer van de lening af, maar de maandlasten moeten goed betaalbaar zijn.

Een onafhankelijke adviseur zoekt de lening die bij jou past. En helpt jou bij het vergelijken van banken om je lening over te sluiten. De adviseur van de ABN-AMRO zoekt ook naar de beste lening, maar wel binnen hun eigen beperkte assortiment.

Abn-Amro Of Onafhankelijk Adviseur

Een onafhankelijk adviseur houdt jouw lening constant in de gaten

Het kiezen van de lening met de laagste rente en de beste voorwaarden is een momentopname. Als de rentes de komende maanden verder zakken krijg je graag een seintje van je adviseur dat je goedkoper kunt door het oversluiten van de lening. Daar zal de ABN-AMRO jou waarschijnlijk niet over bellen. Zij laten het graag zoals het nu is. Een goed onafhankelijk adviseur laat jou gedurende de looptijd áltijd weten wanneer je weer kunt besparen op je lening.

Via een onafhankelijk adviseur is er meer mogelijk

De ABN-AMRO en andere banken zijn kritisch bij het afsluiten van een lening. Als onafhankelijk adviseur weten wij bij welke bank je een lening kunt afsluiten en welke banken jou mogelijk afwijzen. Zo zijn er banken die kritisch zijn in het verstrekken van een lening bij mensen met een tijdelijk dienstverband en een andere bank is daar juist ruimhartig in. Bij ons heb je dus een grotere kans dat het oversluiten van je lening ook echt lukt.

Wil je weten hoeveel jij kunt besparen op jouw lening? In een adviesgesprek zoeken wij het graag samen met jou uit.

Vragen over je lening oversluiten?

Neem contact op

Lening aanvragen

Bereken de mogelijkheden

Overwaarde opnemen

Bereken de mogelijkheden