LenenLening Oversluiten

ABN-AMRO of onafhankelijk adviseur?

ABN-AMRO of onafhankelijk adviseur?

Bij het oversluiten van je lening of hypotheek, is de persoon bij wie je je advies haalt van enorm belang. Dit omdat de adviseur de ABN-AMRO alleen binnen het aanbod van deze bank adviseert. Een onafhankelijk adviseur adviseert op basis van het aanbod van alle banken.

ABN-AMRO rekent niet met lage rente bij lening oversluiten

De laagste rentes op leningen worden niet aangeboden door banken als ABN-AMRO, ING & Rabobank. Dat is ook niet nodig, zij hebben namelijk trouwe klanten die blijkbaar bereid zijn om meer te betalen om bij één van de bekende banken te zitten. Wat veel mensen niet weten is dat kleinere banken vaak bij de grote banken horen. Zo is de Freo bank onderdeel van de Rabobank en Defam van de ABN-AMRO.

ABN-AMRO

Door de onafhankelijkheid kijkt de adviseur verder dan één bank. Er zijn tientallen geldverstrekkers en één daarvan past het beste bij jou. Je moet namelijk niet alleen op zoek naar de laagste rente. De voorwaarden moeten ook goed zijn en de looptijd moet goed passen bij jou en bij jouw maandelijks budget. Je wilt zo snel mogelijk weer van de lening af, maar de maandlasten moeten goed betaalbaar zijn.

Een onafhankelijke adviseur zoekt de lening die bij jou past. En helpt jou bij het vergelijken van banken om je lening over te sluiten. De adviseur van de ABN-AMRO zoekt ook naar de beste lening, maar wel binnen hun eigen beperkte assortiment.

ABN-AMRO of onafhankelijk adviseur

Een onafhankelijk adviseur houdt jouw lening constant in de gaten

Het kiezen van de lening met de laagste rente en de beste voorwaarden is een momentopname. Als de rentes de komende maanden verder zakken krijg je graag een seintje van je adviseur dat je goedkoper kunt door het oversluiten van de lening. Daar zal de ABN-AMRO jou waarschijnlijk niet over bellen. Zij laten het graag zoals het nu is. Een goed onafhankelijk adviseur laat jou gedurende de looptijd áltijd weten wanneer je weer kunt besparen op je lening.

Via een onafhankelijk adviseur is er meer mogelijk

De ABN-AMRO en andere banken zijn kritisch bij het afsluiten van een lening. Als onafhankelijk adviseur weten wij bij welke bank je een lening kunt afsluiten en welke banken jou mogelijk afwijzen. Zo zijn er banken die kritisch zijn in het verstrekken van een lening bij mensen met een tijdelijk dienstverband en een andere bank is daar juist ruimhartig in. Bij ons heb je dus een grotere kans dat het oversluiten van je lening ook echt lukt.

Wil je weten hoeveel jij kunt besparen op jouw lening? In een adviesgesprek zoeken wij het graag samen met jou uit.

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden