Waarvoor kan ik lenen?

Geld lenen voor een camper: Kan dat?

Wil jij een nieuwe camper kopen maar kun je dit niet van je eigen geld betalen? Gelukkig kan je voor de aankoop van een camper vaak een lening afsluiten. Je kan dit op verschillende manieren aanpakken. Oversluiten.nl geeft je op deze pagina informatie over alle opties voor geld lenen voor een camper!

Kan je geld lenen voor een camper?

Je kan geld lenen voor een camper door een persoonlijk lening af te sluiten. Deze lening is de meest gekozen leningvorm voor een camper. De persoonlijke lening zorgt er namelijk voor dat je maandelijks aflost, waardoor je maandlasten vastgesteld zijn, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Een camper lening, wat is de goedkoopste manier?

Wanneer je graag een nieuwe of tweedehands camper wil maar het zelf niet kan financieren heb je drie opties: Je kan de camper leasen, kopen op afbetaling of een camper lening afsluiten. Wanneer je de camper least of koopt op afbetaling heb je echter te maken met hoge rentepercentages. De goedkoopste optie is een camper lening afsluiten. Hiermee zijn je maandelijkse lasten het laagste.

Geld lenen voor een  camper

Wat zijn de hoogte en lasten van mijn camper lening?

Je kan onze camper lening calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je maximaal kan lenen voor je camper. Hierbij zie je overzichtelijk welk leenbedrag u aankunt. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit, om te kijken wat de voordeligste optie is. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders, die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bij het aanschaffen van een camper moet je al snel rekenen op een aanschafprijs van €40.000 tot €80.000. Deze aanschafprijs gaat naar beneden wanneer je kiest om de camper tweedehands aan te schaffen. Naast de aanschafkosten moet je ook rekenen op aanvullende kosten. Denk hierbij aan de afschrijving van een camper, kampeeruitrusting, kosten voor de stalling, onderhoud en verzekering.

Welke leningsvorm past het beste bij een camper lening?

Een camper lening is af te sluiten met 2 leningsvormen, namelijk een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Persoonlijke lening:

Bij een persoonlijke lening wordt het bedrag in één keer naar je overgemaakt. Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd en een vast rentepercentage. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en geeft een persoonlijke lening je zekerheid.

Doorlopend krediet:

Een doorlopend krediet geeft meer flexibiliteit. Hierbij wordt een maximaal bedrag afgesproken wat je kan lenen. Bij een doorlopend krediet beslis je zelf wanneer je het geld opneemt. Hierbij kan je geld opnemen totdat het afgesproken limiet is bereikt. Vervolgens zijn afgeslote bedragen opnieuw op te nemen. De rente en de looptijd van een doorlopend krediet variëren. Een doorlopend krediet geeft je meer flexibiliteit, maar is minder geschikt voor het financieren van een camper.

Camper lening

De populairste vorm is een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening wordt het vaakst gekozen om een camper te financieren. Dit komt veelal door de vaste rente en looptijd. Hierdoor staan je maandlasten vast. Je weet wat je elke maand terug moet betalen en hoeft je geen zorgen te maken over een stijgende rente.

Daarbij kan je de looptijd van een persoonlijke lening afstemmen op het gebruik van de camper. Zo voorkom je dat je nog steeds betaald aan een lening, terwijl je de camper niet meer bezit.

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw camper lening mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan camper lening bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hierboven wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe camper!

Heb je vragen over de actuele rente? Die kun je hier altijd terugvinden!

Related

Related

Geld vrijmaken
01 maart 2024
Inkomstenbelasting 2024: 6 dingen waar jij op moet letten.
Lees verder
Geld vrijmaken
26 januari 2024
De eerste salarisstrook van 2024, ben jij er op vooruit gegaan?
Lees verder
BankenoverzichtGeld vrijmaken
25 november 2022
Finqus/DSB lening oversluiten
Lees verder

Lening berekenen

Bereken de mogelijkheden

Maximale hypotheek berekenen

Binnen één minuut, geheel vrijblijvend

Overwaarde berekenen in één minuut, geheel vrijblijvend

Bereken de mogelijkheden

Verduurzamingshypotheek

Bereken de mogelijkheden

Seniorenhypotheek

Bereken de mogelijkheden

Contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*